Senfoni sezonu kapattı

Güncelleme Tarihi:

Senfoni sezonu kapattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 14:21

Senfoni sezonu kapattı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası, 2017-2018 konser sezonunu Kültür ve Turizm Bakanlığı Çok Sesli Korosu'nun muhteşem konseriyle kapattı.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'ndaki konserde Antalya Devlet Senfoni Orkestrasını, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çok Sesli Korosu Sanat Yönetmeni ve şefi Cemi'i Can Deliorman, çok sesli koroyu da Burak Onur Erdem yönetti. Kapanış konserinde Tolga Salman, soprano Elif Canbazoğlu, piyanist Filiz Balkız solist sanatçı olarak sahneye çıktı.

Konserin ilk bölümünde Tolga Salman bandoneon, Elif Balkız piyano, soprano Elif Canbazoğlu da sesiyle besteci M. Palmeri'nin 'Mia a Buenos Aires Misatango' adlı eserinden 'Kyrie', 'Goria', 'Credo', 'Sanctus', 'Benedictus', 'Agnus Dei' adlı bölümlerini yorumladı.

Antalyalı müzikseverlere keyifli bir akşam yaşatan solistler, koro üyeleri ve orkestra ayakta alkışlandı. Şefler Cemi'i Can Deliorman, Burak Onur Erdem, solistler Tolga Salman, Elif Canbazoğlu, Filiz Balkız'a çiçekle teşekkür edildi. Konserin ikinci bölümünde de orkestra C. Saint, G. Gershwin be A. Marquez'in eserlerini seslendirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!