Şener Aşkaroğlu Manisaspor'da

Güncelleme Tarihi:

Şener Aşkaroğlu Manisasporda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 16:57

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Manisaspor, Ersun Yanal döneminde siyah-beyazlı formayı giyen Şener Aşkaroğlu ile anlaştı.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında Diyarbakırspor'da görev yapan ancak parasal sorunlar nedeniyle Güneydoğu kulübü ile yollarını ayıran tecrübeli savunma oyuncusunun ara transferin resmen başlamasıyla resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Henüz ilk yarı devam ederken İsveç'in Malmö kulübünden Brezilyalı stoper Gabriel ile anlaşan, Ankaragücü ile ipleri koparan Ceyhun Eriş ile el sıkışan Manisaspor yönetimi, Beto için Gaziantepspor ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada kulübe yakın çevreler, Eskişehirspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Youla'nın da transfer listesinde yer aldığını öne sürdü.

Ara transferi en iyi şekilde değerlendirmek zorunda olduklarını söyleyen Teknik Direktör Mesut Bakkal, " İyi bir kadromuz olmasına rağmen devreyi arzu ettiğimiz yerde bitiremedik. İlk yarıda sıkıntı yaşadığımız mevkileri güçlendireceğiz. Yönetim, verdiğim rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. İkinci yarıda futbolseverler daha güçlü bir Manisaspor izleyecetler" şeklinde konuştu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!