Şener: Anons olayı tam bir rezalet

Güncelleme Tarihi:

Şener: Anons olayı tam bir rezalet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2010 00:00

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, rakibini şampiyonluktan eden Trabzonspor'un kulüp başkanı Sadri Şener, maç öncesi kendileriyle ilgili şaibe imalarında bulunanlara tepki göstererek, “Trabzonspor ile ilgili 'şaibe' diyenler, yarın ne diyecek bunu merak ediyorum” dedi.

Maçtan sonra Şener, şaibe iddialarının takımlarını hırslandırdığını ifade ederek, “Bu koca Trabzonspor, bizi başka yerlerle niye karıştırıyorlar? Bu sonuç ispatı oldu. Herhalde artık, bundan sonra böyle şeyler demezler. Ayrıca şaibe ile ilgili kulüp başkanı ne yapabilir onu bilmiyorum? Gördüğünüz gibi futbolcular kazanmak için oynadı. Sporda her şey var” diye konuştu.

Sadri Şener, Devlet Bakanı Faruk Çelik ile ilgili olarak esprili bir şekilde, “Bir de Bursa'da Sayın Bakan Faruk Bey, 'Trabzonspor'un yediği gollere bakacağız' demiş. Faruk Bey herhalde seyretmiştir maçı. Onu bizim kulübe üye yapmıştık. Şimdi belki disiplin kuruluna vereceğiz” dedi.

ANONSA TEPKİ GÖSTERDİ

Sadri Şener, karşılaşmanın uzatma dakikalarında yapılan ve herkesi yanıltan anons ile ilgili olarak, “Bu olay tam bir rezalet” dedi.

Anonstan sonra kendisinin bile Fenerbahçe'yi tebrik ettiğini anlatan Şener, “Ben bile Fenerbahçe'yi alkışladım, tebrik ettim. Ondan sonra tersi oldu” şeklinde konuştu.

Şener, Fenerbahçe'nin yaşadığı bu olayın kolay bir şey olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
“Kötü tabi. Bu 1996 yılında bizim başımıza da gelmişti. Kolay bir şey değil. Belli yaştakiler çok olgunlukla karşılamaya çalışıyor ama insana çok tesir ediyor. Bugün yarın biraz sakinleşmek lazım. Fenerbahçe, Türk futbolunun en önemli takımlarından birisi. Önünde uzun yıllar var. Bu yarışmalar hep olacak.”

"BURSASPOR'U TEBRİK ETMEK LAZIM”

Sadri Şener, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek, şampiyonluk ipini göğüsleyen Bursaspor'u kutladı.

“Bursaspor'u da kutlamak lazım, tebrik etmek lazım” diyen Şener, “Bursa şehir olarak büyük bir şehir ama inşallah bunu devam ettirler. Önemli olan bizim gibi her sene bu işleri yapabilmek. Böyle bir sene yapıp, sonra Sivasspor gibi düşersen, o olmuyor. Sayılmıyorsun o zaman” değerlendirmesini yaptı.

Sadri Şener, birlikte maçı izlediği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın karşılaşma bitmeden protokol tribününden ayrıldığını belirterek, “Başkanın canı sıkıldı, doğaldır. Maç bitmeden çıktı. Üzerindeki yük kolay bir yük değil” dedi.

Başkan Şener, yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vuran kalecileri Onur'u çok beğendiğini de ifade ederken, önümüzdeki salı günü ve sonraki hafta olmak üzere iki transfer yapacaklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!