Şenel Aksu'yu koşarak andılar

Güncelleme Tarihi:

Şenel Aksuyu koşarak andılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 10:27

Şenel Aksu'yu koşarak andılar

Haberin Devamı

TÜRK Anneler Derneği İzmir Şubesi’nin kurucu Başkanı Şenel Aksu ölümünün 12'nci yılında Konak Belediyesi’nce adına düzenlenen 4. Şenel Aksu'yu Anma Koşusu ile anıldı.

Konak Belediyesi’nin Toros Spor Merkezi’nde düzenlenen Şenel Aksu Anma Koşusu’na Ömer Zeybek Anadolu Lisesi ile Seyfi Gülmez Ortaokulu ve Kazım Karabekir Ortaokulu’ndan toplam bin 350 öğrenci katıldı. Dereceye girenlere ödülleri Şenel Aksu’nun adını taşıyan Gültepe’deki parkta yapılan törenle verildi. Aynı zamanda Şenel Aksu’nun da anıldığı törene Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Şenel Aksu’nun eşi Avni Aksu, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Dönem Sözcüsü Fatoş Dayıoğlu ile kadın derneklerin temsilcileri, muhtarlar ve koşuya katılan okulların müdürleri, öğretmenleri ile veliler katıldı.

"Kutup yıldızı gibi olan insanlar unutulmamalı" diyen Pekdaş, Şenel Aksu Parkı’nın hemen karşısında yer alan Toros Pazarı’nın yerine yeni inşa edecekleri modern tesiste Şenel Aksu’nun da anısını yaşatacak çocuklar için bir merkez bulunacağını belirtti. Konuşmaların ardından 4. Şenel Aksu'yu Anma Koşusu’na katılan bin 350 koşucu arasından kategorilerinde ilk üçe giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Koşuda birinci olan öğrencilere Konak Belediyesi tarafından madalyanın yanı sıra bisiklet verilirken, Tülay Aktaş Güç Birliği tarafından da tablet hediye edildi. Yarışlara katılan tüm öğrencilere madalyanın yanı sıra satranç takımı da armağan edildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!