Sendikacılardan Başkan Uysal'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sendikacılardan Başkan Uysala ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 13:13

Sendikacılardan Başkan Uysal'a ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜM Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti.

TÜM BEL- SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt ve yönetim kurulu üyeleri Rıza Demir, Yavuz Erarslan, Memet Zengül ve İlke Türkdoğan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Başkan Karakurt, Başkan Uysal'ı, demokrasi ve cumhuriyet değerlerine karşı gösterdiği sorumluluktan dolayı bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bununla birlikte, Sayın Uysal'ın belediye çalışanlarının, kent halkının yaşamını kolaylaştıran sosyal hizmetler ve benzeri çalışmalarla da gösterdiği çaba ve gayreti kıymetlidir" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi'nin özellikle son dönemde cumhuriyet ve demokrasi değerlerinin yaşatılması için yaptığı çalışmalara TÜM BEL SEN olarak da destek verdiklerini aktaran Başkan Karakurt, “Türkiye, emek, demokrasi ve adalet temelinde birleşerek kazanacaktır. Ayrılıkları değil birleştirmeyi esas alıyoruz" dedi.

Başkan Ümit Uysal da ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdi. "İnsanlarımızın tamamını kucaklayan bir yaklaşım içinde olmamız gerekiyor. Buna en çok ihtiyacımız olan bir dönemde yaşıyoruz" diye konuşan Başkan Uysal, Türkiye'nin demokrasinin koruması, yeni kuşaklarını dünya ortalamasını aşacak şekilde geliştirebilmesi, çalışma hayatını ve sosyal dengesini koruması çok değerli olduğunun altını çizdi.

Başkan Uysal, "İşveren konumunda olan resmi özel bütün mekanizmaların, kurumların ve temsilcilerinin aslında toplumun bütün kesimleriyle dayanışma olması gereken bir dönemden geçiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!