Sen sadece Samandıra ile ilgilen

Güncelleme Tarihi:

Sen sadece Samandıra ile ilgilen
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2012 00:11

Aykut Kocaman: Kamoyunun bana yaptığı baskıyı artık kaldıramıyorum... Kayseri’deki olaylar, Caner’in atılması, Raul Meireles’in atılması beni çok yıprattı.

Yıldırım: Böyle şeylerle biz ilgilenelim. Bunun savaşını biz verelim. Sen bu işlerle artık yıpranma. Sadece futbola konsantre olmaya çalış. Takımı düşün.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de dün sürpriz bir şekilde gerçekleşen Başkan Aziz Yıldırım-Aykut Kocaman görüşmesi yaklaşık 3 saat sürdü. Görüşmede olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmazken Fenerbahçeli yöneticiler olumlu konuştular.

Ailesine görevi bırakacağı konusunda söz veren Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım’ın görevi bırakmaması konusunda istekleri karşısında 2 gün daha tatil yapıp sonrasında karar verecek.

BASKIYI YAPANLAR BELLİ BİR KESİM

Ana başlıkları ile Yıldırım- Kocaman zirvesi şöyle gerçekleşti:

Kocaman: Taraftarın ve kamuoyunun bana yaptığı baskıyı artık kaldıramıyorum...
YILDIRIM:  O baskıyı yapanlar belirli bir kesim. Tribünden yapanlar da kim olduğu bilinen bir grup. Gerçek F.Bahçe taraftarı senin arkanda.
Kocaman: Son dönemlerde Fenerbahçe’nin üzerine çok fazla gelinmeye başladı. Bu da beni yıprattı. Kayseri’deki olaylar, Caner’in atılması, Meireles’in tükürmediği halde tükürdüğünün rapora yazılması beni bir hayli yıprattı.
YILDIRIM:  Böyle şeylerle biz ilgilenelim. Bunun savaşını biz verelim. Sen bu işlerle artık yıpranma. Sadece futbola konsantre olmaya çalış. Samandıra’daki işlerle ilgilen. Bu işlere biz bakalım. Sen takımın sorunları ile ilgilen, teknik taktik işlerine bak.
Kocaman: Ben artık bu protestolar nedeniyle Fenerbahçe’ye zarar verdiğimi düşünüyorum.
YILDIRIM:  Asıl zararı buradan gidersen verirsin. Bu kulübün sana ihtiyacı var.

Haberin Devamı

KARARIN OLUMLU OLMASI BEKLENİYOR

Yaklaşık 3 saat süren görüşmede zaman zaman yöneticiler de odaya girip çıktılar. Aziz Yıldırım ve F.Bahçeli yöneticiler Kocaman’ı yıpratmamak adına hemen karar vermesi için çok fazla ısrarcı olmasalarda başkan Yıldırım’ın Kocaman’ı bırakmayacağını hissettirdiği ve bunu vurguladığı öğrenildi.

Kocaman’ın da bu görüşmede döneceği yönünde olumlu izlenimler verdiği öğrenilirken Yıldırım ve Kocaman hem takımın ilk yarı değerlendirmesini yaptıkları hem de transferlerle ilgili de konuştukları öğrenildi. Kocaman 3 saat süren görüşmenin ardından 2 günlük bir tatile çıktı. Perşembe günü büyük bir ihtimalle dönüp kararını bildirecek olan teknik adamın büyük ihtimalle kararının olumlu olacağı öğrenildi...

Kocaman’ın kamp ve transfer çalışmaları ile ilgili çalışmalar yapması döneceği yolunda yorumlandı...

Haberin Devamı

Fenerbahçelilerin tercihi Dubai oldu

Sezonun ilk yarısında beklenen performansı sergileyemeyen F.Bahçeli futbolcuların tatil tercihi Dubai oldu. Kuyt eşi ve 4 çocuğuyla birlikte Dubai’ye uçarken, Volkan ve Caner de tercihlerini Hollandalı yıldız gibi kullandı. Sow, Paris’e giderken, Stoch Slovakya’ya, Semih Şentürk İzmir’e, Meireles ise Portekiz’e uçtu.

Meireles’te karar yarın

Tahkim Kurulu’nun dün açıklanması beklenen Meireles’in 11 maçlık cezasına ilişkin itiraz kararını yarın açıklayacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!