Sen neymişsn Tjikuzu!

Güncelleme Tarihi:

Sen neymişsn Tjikuzu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 12:24

Menajeri Doğan Ercan, 'Ciddi alkol problemi var. Karısını döver. Geçen sene Belediyespor’da iken alkol yüzünden 3 tane maç kaçırdı. Bunları Sadri Şener’e de anlattım, ‘Biz onu düzeltiriz’ deyip aldı' dedi.

Haberin Devamı

Medyada dün yer alan bir haber Trabzonspor camiasında büyük yankı yarattı... Haberde, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, ancak 3. haftadaki Manisaspor maçından sonra forma şansı bulamayan Razundara Tjikuzu’nun takımdan ayrılmak için yönetime başvurduğu belirtiliyordu. Çoğu kişiye göre bu beklenmedik bir gelişmeydi. Ancak Namibyalı futbolcuyu yakından tanıyanlara göre hiçte sürpriz değildi. Çünkü Tjikuzu’nun geçmişinde öyle çok sansasyonel olayı var ki, saymakla bitmiyor. Gelin şimdi Namibyalı orta saha oyuncusunun Türkiye’deki resmi menajeri Doğan Ercan’a kulak verelim...

Böylesini görmedim bugüne dek yüzlerce futbolcu tanıdım, onlarcasının menajerliğini yaptım. Böylesini görmedim. Adamın futbolculuğu 10 numara ama kişiliği bir o kadar problemli. Bu adam psikopatın tekidir! Karısını döver.

Onlarca bira içer

Haberin Devamı

· Ciddi şekilde alkol problemi var. Hadi birer bira içelim diye oturursun, bir bakmışsın onlarca bira içmiş. Adam sarhoş olunca kendinden geçiyor. Dünyayı unutuyor.

Üç maçı kaçırdı

· Geçen sene İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da oynarken sızıp kaldığı için üç tane maç kaçırdı. Teknik direktör Abdullah Avcı ile ben bütün işi gücü bırakıp günlerce kendisini aradık, bulamadık.

Karakoldan aldım

· Alkol yüzünden başı defalarca belaya girdi. Bir keresinde Brezilyalı futbolcuların Yeşilköy’de düzenlediği bir partide içip olay çıkarmış. Kendisini kaç defa Şenlikköy Karakolu’ndan aldım.

Kadınlara düşkün

· Kadınlara da çok düşkün. Bremen’de, Duisburg’da ve ülkesi Namibya’da birer kadından birer çocuk yapmış.

Almanya’da kaza yaptı

· Zaten özel hayatı düzgün olsaydı Türkiye’ye gelmezdi. Almanya’nın en iyi orta saha oyuncularından biriydi. Werder Bremen’den disiplinsizliği yüzünden ayrıldı. 2005’te Hamburg’la sözleşme imzalamıştı. Fakat kullandığı arabayla kaza yapıp bir kişinin ölümüne sebep olunca Hamburg anlaşmayı feshetti, onun için de Duisburg’a gitmek zorunda kaldı. Oradan da  İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a geldi.

· Ben Tjikuzu’nun bu kadar problemli bir adam olduğunu kimseden saklamadım. Ona talip olan her kulübe söyledim. Çünkü ben menajerim. Ekmeğimi kulüplerden kazanıyorum. Dolayısıyla onlardan bir şey gizlemem söz konusu olamaz. Ben Tjikuzu ile ilgili her şeyi sezon başında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e de söyledim. Bütün bunların hepsini tek tek anlattım. Kendisi, “Biz onu yola sokar, düzeltiriz” dedi.

Haberin Devamı

· Şimdi öğrendim ki, Trabzonspor’dan ayrılmak istiyormuş. Menajeri olduğum için sürekli beni arıyor ama telefonlarına çıkmıyorum. Çünkü bu adamın problemleriyle uğraşmaktan gerçekten bıktım.

R.Carlos’un 5 kadından 7 çocuğu var

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos’un, dört ayrı kadından altı çocuğu bulunuyor. Dünyaca ünlü futbolcu, geçtiğimiz ağustos ayında Hürriyet Pazar’a verdiği röportajda, “Dört kadından altı tane çocuğum, bir de evlatlığım var. Çocuklarımın biri Meksika’da, biri Macaristan’da, diğerleri Brezilya’da. Türkiye’de yaşadığım için onları sürekli görmek ve yanlarında olmak zor. Fakat Brezilya’ya gittiğim zamanlar kızlarımı ve evlatlık oğlumu görebiliyorum. Son eşim Mariana da şu an hamile. Ondan da bir çocuğum olacak” açıklamasını yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!