Sen n’aptın kızım ya

Merve Hasman, yarı çıplak fotoğrafını Instagram’da paylaştı, Eda Taşpınar şaşırdı: “Ne yaptın kızım sen!”

Haberin Devamı

Nurettin Hasman’ın Güliz Onursal’la evliliğinden olan ikiz kızlarından Merve Hasman, başarılı bir fotoğrafçı. Birçok markanın yanı sıra ünlü isimlerle yaptığı çekimlerle de adından söz ettiren Hasman, bu kez kendi kendini görüntüledi. Aynanın karşısına geçen Hasman, sadece yüzünün yarısını gizleyen şapkasıyla objektifine poz verdi. Elleriyle göğüslerini kapatan Hasman, fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Nurettin Hasman’ın eski sevgilisi Eda Taşpınar da “Ne yaptın kızım sen” yazarak şaşkınlığını dile getirdi.

Dergi sayfalarından tabloya

Ressam Nilüfer Adam’ın moda ve magazin dergilerinde yayınlanan fotoğraflardaki renk ve objeleri palet olarak kullanarak yaptığı resimlerin yer aldığı “Yanılsama” isimli sergisi sanatseverlerle buluştu. Kadın elbiselerinin renklerini tablolarının rengi, piyano, koltuk gibi aksesuvarları da renk kıvrımları olarak kullanan Adam’ın 21 resminin teşhir ettiği serginin açılışına iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Haberin Devamı

İkinci baharı yaşıyor

Eşi Monic Benardete vefat ettikten sonra yeni aşklara yelken açan Ceri Benardete, ikinci baharını yaşıyor. Ceri Benardete’yi geçen hafta sonu adının Sevgi olduğunu öğrendiğim yeni sevgilisiyle City’s AVM içindeki Mahalle’de gördüm. Tolga Atalay’ın Türkiye’ye getirdiği ünlü Amerikan sosisli markası Nathan’s’da yemek yiyen çift, objektife mutluluk pozu verdi.

Pastadan çıktı

Toprak Sanat Galerisi’nin ortaklarından Ayfer Toprak Karavan, eşi Cengiz Karavan için sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Kalamata Meyhanesi’nde Coşkun Sabah’ın şarkıları eşliğinde yapılan kutlamanın sürprizi ise üzerinde Cengiz Karavan’ın maketinin olduğu doğum günü pastasıydı.

Önce abla sonra kardeş evlendi

Cevdet-Nuran Erçil çiftinin büyük kızları Burcu Erçil, Nuri Ensari ile, küçük kızları İpek Erçil de Zeynep Özyılmazel’in eski eşi Kerem Ertan’la nişanlanmıştı. Burcu Erçil ve Nuri Ensari, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sürpriz şekilde nikâh masasına oturdu. İpek Erçil ile Digiturk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan da geçtiğimiz hafta sonu Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdi. Nikâh törenine, iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimler katıldı. Çiftin şahitleri arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de vardı.

Haberin Devamı

Aşk mektubu yazdılar

Ünlü kalem markası Faber-Castell, Sevgililer Günü kapsamında yazar Mario Levi ile bir etkinlik düzenledi. Levi, Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler’in ev sahipliğinde Four Seasons Bosphorus Hotel’de “edebiyat dünyasında aşkı yazmayı ve aşkı yazanları” anlattı. Ayşegül Dinçkök, Ayşe Kucuroğlu, Etel Baler, Feryal Gülman, Meral Yazıcı, Sitare Akdilek’in de aralarında olduğu isimler Faber-Castell kalemlerle sevdiklerine, aşka ve sevgiye dair özel notlar yazarak, bu mektupları aşkın rengi kırmızı mumla
mühürlediler.

Yazarın Tüm Yazıları