Şen Makas ile kahkaha tufanı

Güncelleme Tarihi:

Şen Makas ile kahkaha tufanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 12:22

Şen Makas ile kahkaha tufanı

Haberin Devamı

87'İNCİ İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Şen Makas' isimli oyun izleyenleri kahkahalara boğdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı, eğlenceli etkinlikleriyle sürüyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı, Folkart sponsorluğundaki tiyatro oyunlarının sahneleneceği İsmet İnönü Sanat Merkezi'ndeki ilk oyun, Nedim Saban'ın yönettiği, Melek Baykal, Veysel Diker, Jess Molho, Ebru Saçar, Özgür Yetkinoğlu ve Cem Güler'in oynadığı 'Şen Makas' oldu. Amerikan tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar kitabına girmeyi başaran, 'Charlie Chaplin Komedi Ödülü' sahibi Şen Makas izleyicileri kahkahalara boğdu. İnteraktif bir komedi oyunu olan Şen Makas'ta seyirciler bir kuaför salonundaki olayın tüm ayrıntılarına şahitlik ederek kuaföre sızan katili bulmaya çalıştı. Polisiye gerilim ve komediyi harmanlayan oyuna gelen tiyatroseverler, katilin kim olduğu konusunda tahmin yürütürken aynı zamanda kahkaha dolu dakikalarda yaşadı.

MELEK BAYKAL: "FUAR UZUN SENELER DEVAM ETSİN"

Oyun öncesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nın kendisi için önemi belirten usta oyuncu Melek Baykal, çocukluk ve gençlik döneminde de buraya geldiğini bu nedenle de her gelişinde çok duygulandığını söyledi. İzmirlilerin fuarın güzel ortamında sanatla buluştuklarını kaydeden Baykal, "Fuar organizasyonunun çok uzun seneler devam etmesini diliyorum ve burada olmaktan dolayı oldukça mutluyum" dedi.

Ünlü oyuncu Veysel Diker ise çocukluğunda birkaç defa İsmet İnönü Sanat Merkezi'ne oyun izlemeye geldiğini, şimdi ise oyuncu olarak aynı sahnede olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!