Sen kimsin?

Güncelleme Tarihi:

Sen kimsin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 1998 00:00

Hasan YILMAER
Haberin Devamı

Kaldırdın yumruğu attın, şimdi her şey yoluna mı girdi? Artık Fenerbahçe maç yitirmeyecek; Galatasaray gibi önüne gelene 3-5 çekip, bizleri mutlu mu edecek?

Antalya'daki kötü oyunla alınan mağlubiyete hepimiz kahrolduk ama senin ve senin gibilerin Atatürk Hava Alanı'nındaki davranışınız Fenerbahçe tarihine kara bir leke olarak geçti. Sen ve senin gibiler biz Fenerbahçelileri aşağıladınız, yüzümüzü yere baktırdınız. İçinizden biri olaydan sonra TV kameralarına demeç veriyor ve ‘‘Biz tüm Fenerbahçelilerin yapmak istediğini gerçekleştirdik’’ diyor.

Yok canım, hiç kimse size saygın Fenerbahçe'yi temsil etmenize izin vermez. Şimdi salim kafayla düşünün, yaptıklarınıza pişman olacaksınız. Yok ‘‘Pişman mişman değiliz’’ diyorsanız zaten bizim size söyleyecek sözümüz yok. Biz kim miyiz? Bizler Beşiktaş taraftarının, akılalmaz elenişin ardından stadyumu doldurup oyuncularına ‘‘Biz unuttuk siz de unutun’’ diyebilme yürekliliğini kıskançlıkla ama utanç duygularıyla izleyen sağduyulu gerçek Fenerbahçelileriz.

Senin ve senin gibilerin bu davranışının Fenerbahçe'ye ne yararı oldu söyleyebilir misin? Şimdi oyuncular korkup daha mı iyi oynayacaklar, yoksa hata yaparsak taraftar bizi döver, kaygısı içinda ayakları birbirine mi dolaşacak? Transfer önerisi götüreceğin dünya yıldızları ‘‘Orada hata yaptın mı adamı dövüyorlar ama olsun’’ mu diyecekler yoksa Dimas'ın ürküntüsünü mü yaşayacaklar?

YAZIKLAR OLSUN

Sana ve senin gibilere futbolcu dövme yetkisini kim verdi?

Yazıklar olsun. Seninle birlikte hava alanında güvenligi sağlayamayan seni ve senin gibileri karga tulumba dışarı atacağı yerde Fenerbahçeli oyuncuları arka kapıdan kaçıran havaalanı polislerine de yazıklar olsun.

Boliç de, Högh de, Faruk da ötekiler de kötü oynamış olabilir. Bunlara ceza verilebilir hatta gerekirse atılıp, satılabilir ama bu insanlara el kaldırmaya kimsenin hakkı yoktur.

Şimdi sizlere bir görev düşüyor. Erkekçe, bir Fenerbahçeli'ye yakışır biçimde üzerlerinde Fener forması taşırken saldırdığınız kişilerden tek tek özür dilemelisiniz.

Unutmayın o yumruk salladığın Boliç, bu formanın altında gol kralı olduğu zaman, 40 yıldır sahasında yenilgi görmeyen Manchester'e golü atıp bize mutlulukların ve onurların en büyüğünü tattıran kişi değil mi? Daha birkaç hafta önce attığı goller nedeniyle omuzlayıp alkışladığınız Faruk iftihar kaynağımız değil miydi?

Ne oldu sizlere ‘‘Bu davranışınızla Sarı Kanarya'nın tüylerini yolup onu akbabaya çevirdiniz.’’

Hepinizin babası yaşındayım. Kendimi bildim bileli, yani yaklaşık 65 yıllık Fenerbahçeli'yim ve her ‘‘Nerelisin’’ diye soranlara hep ‘‘Tanrıya şükür ki Fenerbahçeli'yim’’ diyen ben ilk kez ama ilk kez utanç duyuyorum. İftihar edin emi...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!