Sen de kızım bazen don giy

Güncelleme Tarihi:

Sen de kızım bazen don giy
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2008 00:00

Seyfi Dursunoğlu, Çağla Şıkel'le arasında gerginlik yaşandığı yönündeki haberleri, Şıkel'in cömert dekoltelerine bağladı.

Haberin Devamı

Çağla Şikel'in fotoğrafları için tıklayın...

Seyfi Dursunoğlu, "Benimle Dans Eder misin" yarışmasının jüri üyesi Çağla Şıkel'le arasında gerginlik yaşandığı yönündeki haberleri, Şıkel'in cömert dekoltelerine bağladı. Dursunoğlu, ünlü mankene "Çağla kızım, sen de bazen don giy" diye takıldı.
"BENİMLE Dans Eder misin" yarışmasının jüri üyesi Çağla Şıkel'in, programın sunucusu Seyfi Dursunoğlu'na yayında yaptığı bir espri nedeniyle kızdığı iddia edilmişti. Şıkel'in diğer jüri üyelerinden fazla kazandığını esprili bir üslupla dile getiren Dursunoğlu, "Herkes ne alıyorsa, o artı 8 alıyor. Kimle yattı, kimle kalktı bilmiyorum" demiş, Şıkel'in de bu espriye "Huysuz'un her söylediğini şaka olarak alırım. Ama iş belden aşağı olunca, o zaman farklı konuşurum" diye sert bir yanıt verdiği ileri sürülmüştü.
Böyle bir gerilimin yaşanmadığını belirten Seyfi Dursunoğlu, programın bu haftaki canlı yayınında yine ünlü mankene takıldı: "Bence Çağla çok şık, çok zarif ve çok hanım... Ben çok beğeniyorum onu. Gazetelerde bir sürü şeyler çıkmış. Evladım telefon açıyor, 'Vallahi ben hiçbir şey söylemedim' diyor. Ayrıca benim jürime sevgim, onların da bana saygısı var. Benim yaptığım her şeyin sadece espri kisvesi altında olduğunu hem onlar, hem de seyirci biliyor. Gazeteciler bilmiyor veya bunun böyle bacağı açık resmini bulurlarsa, sırf o görünsün diye yazıyorlar. Sen de kızım bazen don giy."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!