GeriSeyahat Şen ailesi fire verdi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Şen ailesi fire verdi

Şen ailesi fire verdi

Şen ailesi fire verdi  

26-10-2010 KELEBEK VİP ADRES


ŞEN AİLE FİRE VERDİ

 


Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’in ailesine olan düşkünlüğünü bilmeyen yoktur. Efsane Başkan’ı geçtiğimiz gün çocukları Adnan, Metin, gelinleri Begüm, Aslı ve torunlarıyla birlikte Bebek’teki Koru Kahve’de kahvaltı yaparken gördüm.

 

 


Ali Şen’in küçük kızı Suzan Şen’in eski eşi Nedim Keçeli de oradaydı. Şen ailesi, anne Benta Şen hariç tam kadro bir aradaydı.

 


Ali Bey, geçtiğimiz yaz Bodrum’da genç bir kızla samimi bir şekilde görüntülenince, eşiyle arası açılmıştı...


KADININ YAŞI YOK


Cemiyet hayatının en güzel kadınlarından Güliz Onursal’ı 20 yıla yakındır tanırım. Doğal bir güzelliğe sahip olan Güliz Hanım, adeta yılları geriye sarıyor. Onu geçtiğimiz gün City’s Nişantaşı’ndaki Limonata’da gördüm. Eski eşi Nurettin Hasman’dan olan ikizleri Merve ve Mina Hasman’la yeni yaşını kutluyordu. Pastasını üfleyip tebrikleri kabul eden Onursal, genç görüntüsüyle de adeta kızlarıyla yarışıyordu...

 

AŞKI BULDU


Hilal Kosif, nişanlısı Selhan Aloğlu ile bir dargın bir barışık süren ilişkisini noktaladıktan sonra Can Artam’la flört etmeye başlamıştı. Kosif, aradığı mutluluğu Artam’da bulmuşa benziyor. Sevgilileri geçtiğimiz hafta sonu Bebek’te yürüyüş yaparken gördüm. Mutluluğuna diyecek yoktu...

 


MÜZAYEDE SEZONU BAŞLADI

 

Geçtiğimiz pazar günü Alif Art’ın Güz Müzayedesi ile açılan müzayede sezonu, Nurcan-Turgay Artam çiftinin 7 Kasım’da Swissotel’de düzenleyecekleri 263’üncü müzayedeleriyle devam edecek. Modern ve çağdaş sanat eserlerinin yer alacağı müzayedenin tanıtım kokteyli, bugün Maçka’daki Antik Palace’ta gerçekleşecek. Koleksiyonerlere duyurulur!

 

 

Niş, sokağa taşıyor

Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde geçtiğimiz hafta açılan Niş, hem kapalı bölümünde hem de cadde üzerinde hizmet veriyor. Müzik koordinatörlüğünü ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın üstlendiği mekânda eğlence bu akşam “Grey Goose Open Party” ile sokağa taşacak!
Tel: 0 530 492 32 01


Marcus Miller, Salon’da

MARCUS MILLER, SALON'DA

Chivas Regal, “Chivas Jazz Knights” etkinliğine cazın efsane ismi Marcus Miller konserleriyle devam ediyor. Miller, bugün ve yarın Şişhane’deki İKSV Binası’nda yer alan Salon’da caz tutkunlarıyla buluşacak.

Ozan Doğulu ile müzik ve eğlence

Müzikseverlerin beğendikleri Türkçe şarkılara ve video kliplere anında ulaşmalarını sağlayan yasal müzik platformu muzikicinefes.com, müzik ve eğlenceyi bir araya getirecek özel bir partiye imza atıyor. Ozan Doğulu’nun performans sergileyeceği parti, bu akşam Babylon’da!

False