Şen: Adaylar yürekli olsun

Güncelleme Tarihi:

Şen: Adaylar yürekli olsun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

Cesaretinden dolayı Ömer Çavuşoğlu'nu kutlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, ‘‘Diğerleri de onu örnek alsın ve adaylıklarını açıklasınlar’’ dedi.

F.Bahçe Başkanı Ali Şen, yaklaşan kongre öncesi bütün adayları yürekli olmaya ve adaylıklarını açıklamaya çağırdı. Başkan adaylığını açıklayan Ömer Çavuşoğlu'nu cesaretinden dolayı kutladığını söyleyen Şen, ‘‘Ömer Çavuşoğlu birkaç lisan bilen kültürlü, herkesin sandığının tersine ciddi bir işadamıdır. Tanıdığım en cesur F.Bahçeli'lerden biridir’’ dedi.

Kongrenin şubat ayında yapılacağını, daha önce aday olmadığını açıkladığını belirten Şen şunları söyledi: ‘‘Bazı kişiler ve gruplar Ali Şen, mayıs ayına kadar devam etsin diyor. Ali Şen iki yıl daha kalsın demiyorlar. Bunu diyenler yüreği olmayan korkak insanlar. Çünkü istiyorlar ki, mayısa kadar Ali Şen kalsın, takım yenilsin, sonra biz gelelim.’’

ŞEN'DEN ÇAVUŞOĞLU'NA DESTEK

F.Bahçe başkanlığına adaylığını koyan Ömer Çavuşoğlu, dün Ali Şen'i ziyaret ederek, kongre öncesinde destek istedi. Şen de cesaretinden dolayı kutladığı Çavuşoğlu'na tam destek sözü verdi.

Bu insanların hem başkan adayı olmak istediğini, hem de tüzüğü bilmediklerini ifade eden Şen, ‘‘Onların yürekleri de yok. F.Bahçe taraftarları ibretle bu insanları seyrediyor. Tüzük, emredicidir. Diğer başkan adayları da Ömer Çavuşoğlu'nu örnek alsın, yürekli ve cesur olsunlar’’ dedi.

Üç yıl önce göreve geldiğinde F.Bahçe'yi borç batağından kurtardığını söyleyen Şen şöyle devam etti: ‘‘Ali Şen gözünü kırpmadan geldi, o tabloda göreve talip oldu. 3 yıl sonra bugün F.Bahçe şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligin'de başarıyı elde etmiş. Bu yıl altın yılını yaşamaktadır. F.Bahçe Kulübü'nün parasal sıkıntısı ve borcu da yoktur. Sadece yalancıların iddiası vardır.’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!