Semt sakinlerine diş taraması

Güncelleme Tarihi:

Semt sakinlerine diş taraması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 12:31

Semt sakinlerine diş taraması

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Güzelyalı semtindeki Fuat Cebesoy Parkı'nda, semt sakinlerine 'Sağlıklı Nesiller Şenliği' projesi kapsamında diş taraması yapıldı.
İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) çalışanları tarafından diş sağlığını korumaya yönelik bilgilerin verildiği diş tarama programı 2 mobil diş muayene aracı ve 1 gezici diş muayene otobüsünde gerçekleşti. Alsancak ADSM Yöneticisi ve Başhekimi Dt. Diler Yaşar, Başhekim Yrd. Dt. Handan Hakerler, İdari Mali İşler Md. Yrd. ve Proje Koordinatörü Murat Yaman, 4 diş hekimi, 2 sağlık teknisyeni, 1 tıbbi sekreter, 1 temizlik personeli ile gerçekleştirilen proje saat 11.30'da başlayıp 16.30'da son buldu. Çocuk ve erişkin hastalara diş taraması ve diş sağlığını koruma yöntemleri ile ilgili bilgi verilerek muayene edildi.
Güzelyalı semtindeki Fuat Cebesoy Parkı'ndaki dis taramasına yaşlılar, engelliler, çocuklu kadınlar ve öğrenciler ilgi gösterdi.
'Sağlıklı Nesiller Projesi' ile halkla bir araya geldiklerini ve onların diş sorunlarına çözümler getirmeye çalıştıklarını belirten Alsancak ADSM Yöneticisi Dt. Diler Yaşar, "Hastanemize gelmekte ulaşım sorunu yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hizmeti kendilerine götürdüğümüz projelerimizden bir tanesini daha gerçekleştirmiş olduk. 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızın bu projeye dahil olması bizim ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesi olmuştur" dedi. Faaliyet kapsamında semt sakinlerine diş fırçası ve diş macunu da hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!