Semt merkezlerine yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Semt merkezlerine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 10:24

BAYRAKLI Belediyesi’nin, çeşitli aktivitelerin yanı sıra kurslar düzenlenen 23 mahalledeki 27 semt merkezini, bu yılın ilk 8 ayında 87 bin 610 kişi ziyaret etti.

Haberin Devamı


Bayraklı Belediyesi’nin sayılarını her geçen gün artırdığı semt merkezleri özellikle kadınların uğrak yerleri haline dönüştü. Bu merkezlerde çeşitli kursların yanı sıra konularında uzman kişiler tarafından aile içi iletişim konusunda bilgilendirme toplantıları yapılıyor. Kadınlara yönelik, diyabet, KOAH, astım ve meme kanseri konusunda seminerler düzenleniyor. Semt merkezleri kimi zaman kına gecelerine, doğum günü kutlamalarına ev sahipliği yapıyor. Kimi zaman da vatandaşlar taziyelerini buralarda kabul ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda semt merkezlerinde çocuklara yönelik kurslar da düzenleniyor. Semt merkezlerinde düzenlenen meslek kursları sayesinde ise buraya gelenler, meslek sahibi oluyor. Ayrıca çeşitli firmalar zaman zaman buradaki insan gücünden faydalanıyor.

Haberin Devamı


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 23 mahallede 27 semt merkezi açtıklarını belirterek, "Semt merkezlerini önemsiyoruz. Çünkü buralar belediyenin birer şubesi gibi. Vatandaşların buradaki görevlilere ilettikleri öneriler ve şikayetler direkt bana geliyor. Hepsiyle tek tek ilgileniyoruz. Semt merkezlerimizde özellikle kadınlara ve çocuklara yönelik çok sayıda kurs düzenliyoruz. Semt merkezleri vatandaşlar tarafından çok amaçlı olarak kullanıyor. Özellikle kadınlarımız çok memnun. Biz de buraları açarken önümüze bir hedef koyduk ve şimdi bu hedefin gerçekleştiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!