Sema Apak kimdir? Survivor Sema kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Sema Apak kimdir Survivor Sema kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 17:05

Sema Apak, Survivor 2017’nin en başarılı kadın yarışmacılarından olarak gösteriliyor. Hırslı ve çevikliğiyle pek çok karşılaşmadan galip ayrılan Sema Apak’ın özel yaşamı, yaşı ve kariyeri zaman zaman merak konusu oluyor. Diğer yarışmacılara oranla tartışmalar karşısında daha kontrollü görülen yarışmacının birleşme haftasına kadar yarışmada kalacağı düşünülüyor. Peki, Survivor Sema Apak kimdir?

Haberin Devamı

Survivor 2017’de sportmen kişilikler ağırlıklı olarak göze çarpıyor, bu isimlerden biri de Sema Apak. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evli olan Sema Apak,  engelli yarışlarıyla tanınmaktadır. Hırslı yapısıyla dikkat çeken ve yarıştığı oyunların büyük bir kısmını kazanan yarışmacı, hırsı nedeniyle sık sık eski yarışmacı Nagihan Karadere’ye benzetiliyor. Bir çocuk annesi olmasına rağmen pek çok yarışmacının önüne geçen Sema Apak’ın yaşı merak ediliyor.  Peki, Survivor Sema kaç yaşında?

Bursa doğumlu olan Ünlüler yarışmacısı 31 yaşındadır. Geçmiş yıllarda heptatlon branşında aktif olan Sema Apak, Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir. 37 galibiyeti bulunan Sema Apak, 157 puanla ilk sırada yer almaktadır. 

Haberin Devamı

SEMA APAK YORUMLARI

Survivor 2017'nin resmi internet sitesi üzerinden yarışmacılar hakkında yorum yapan seyirciler, çok başarılı buldukları Sema Apak’ı şampiyonluk yolunda aday olarak gösteriyor. İşte, seyircilerin yaptığı yorumlardan bazıları;

Sema bir bayan olarak seninle azmin hırsın ama her şeyden önce hanımefendiliğin dürüstlüğün duruşunu bozmayışını gerçekten takdir ediyorum. Umarım birinci sen olursun bunu fazlası ile hak ediyorsun gerek yarışmadaki performansın gerek ada yaşantın ile aç kalınır ama karaktersiz kalınmaz. Sen çok asil bir karaktere sahipsin. Gönlüm senden yana, sevgiler.

Sema seni sonuna kadar destekliyorum...ÇOK güçlü bir yarışmacısın alamadığında üzülme sen şampiyonsun.Yarışlarda çok iyisin, güçlüsün. Aslında beğeniyorum da seni amma son dokunulmazlıkta Sabriye’ye haksızlık ettiğini düşünüyorum. Hırs güzel şey amma kalp kırmamak, kul hakkına girmemek daha güzel bence. Azerbaycan’dan saygılarla..

Muhteşemsin kardeşim benim tam bir aslan gibi gözüküyorsun kameralardan. Seninle gurur duyuyoruz. Hem milli takımın hem de Survivor’ın en ,yisisin. Sen Neymişsin be abi.... 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!