Sema Apak kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Sema Apak kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 14:57

Sema Apak, Survivor yarışması ile birlikte en popüler isimlerden biri oldu. İzleyiciler Sema Apak'ın kim olduğunu ve hangi sporla ilgilendiğini merak ediyorlar. Peki Survivor'ın başarılı ismi Sema Apak kimdir? İşte Sema Apak'ın kişisel bilgileri

Haberin Devamı

Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün'ün antrenörlüğündeki Enkaspor'un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir-Apak Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Aydemir-Apak, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Sema Aydemir-Apak Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

Sema Apak başarılı performansı ile bireysel performans listesinde birinci sırada yer alıyor. Çıktığı 86 oyunda, 59 galibiyet alan Sema, sadece 27 oyun kaybetti. Sema Apak bu başarılı sonuçlarında arından 139 puan topladı ve birinci sırada yer alıyor..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!