Selvitopu'dan 'Öğretmenler Günü' ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Selvitopudan Öğretmenler Günü ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 12:14

Selvitopu'dan 'Öğretmenler Günü' ziyareti

Haberin Devamı

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede bulunan Duğrallar İlkokulu ve Bahçelievler Ortaokulu ile Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi'ni (KARBEM) ziyaret etti. Öğretmenlere çiçek ve not defteri hediye eden Başkan Selvitopu, onların gününü kutladı.

İlk olarak Duğrallar İlkokulu'nda Okul Müdürü Ahmet Şener ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Selvitopu'na öğrenciler sevgi gösterinde bulundu. Öğretmenlerle tek tek tokalaşan Başkan Selvitopu, "Mustafa Kemal Atatürk'ün savaşın sonunda en önem verdiği konulardan biri eğitimdir. Cumhuriyet döneminde yapılanların sonucu bizler buralardayız. Bunları gerçekleştirenler de siz öğretmenlerimizsiniz. Türkiye'nin bugün geldiği noktada emeğiniz çok fazla. Karşılığının her zaman verilmesi gerekir. Derse giren öğretmenin kafasında başka bir sorunun olmaması, en aza indirilmesi gerekir. Koşullarınızın daha da iyileştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü sizler bizleri yetiştirdiniz. Sizlerin emeği çok büyük" dedi.

Yerel yönetim olarak sağlık ve eğitime çok önem verdiklerini belirten Başkan Selvitopu, bundan sonra da olanaklar ölçüsünde eğitim ve sağlık kurumlarına destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Selvitopu daha sonra Bahçelievler Ortaokulu ve KARBEM Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Kurban Akış ve öğretmenlerle de sohbet eden Selvitopu en son KARBEM Eğitim Merkezi yetkilisi Hakkı Karadeniz ve öğretmenlerin gününü kutlayarak, "Tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Barış ve kardeşlik içinde daha nice güzel günleri hep beraber kutlarız" temennisinde bulundu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!