Selvitopu'dan dernek ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Selvitopudan dernek ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 12:21

Selvitopu'dan dernek ziyareti

Haberin Devamı

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Karabağlar Şubesi'ni ziyaret etti.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor. Selvitopu, Üçyol'da bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Karabağlar Şubesi Başkanı Niyazi Türker ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalar hakkında dernek üyelerini bilgilendiren Başkan Selvitopu, siyasi kimliğini bir kenara bırakarak Karabağlar'ın geleceğine dönük projeleri katılımcı anlayışla hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. Bu doğrultuda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Selvitopu, ilçenin yararına olacak her türlü projeye destek vereceklerini ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasının önem taşıdığını ifade etti. Karabağlar'ın vizyonunu geliştirmeye yönelik sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar yaptıklarını da belirten Başkan Selvitopu, TEMAD'a çalışmalarında başarılar diledi.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TEMAD Karabağlar Şube Başkanı Niyazi Türker ise Karabağlar Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Selvitopu ve ekibinin başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Türker, dernek olarak İzmir'e ve Karabağlar'a faydası olacak konularda her zaman kendilerine destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi. Gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında da bilgi veren Türker, Karabağlar'ın ortak akılla yönetilmesinden, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerinin de alınmasından memnuniyet duyduklarını da ifade etti.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!