Selvitopu projelerini kadınlara anlattı

Güncelleme Tarihi:

Selvitopu projelerini kadınlara anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:40

Selvitopu projelerini kadınlara anlattı

Haberin Devamı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Aydın Mahallesi Semt Merkezi'nde, kursiyerler ve mahalledeki kadınlarla kahvaltıda buluştu, yaptıkları projeler sayesinde amaçlarının Karabağlar'ı geliştirmek ve kalkındırmak olduğunu söyledi.

Her hafta semt merkezlerine giderek kursiyerler ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda buluşan Başkan Selvitopu, yeni haftaya Aydın Mahallesi Semt Merkezi'nde başladı. Eşi Fügen Selvitopu ile kadınlarla buluşan Başkan Selvitopu, projeleri anlattı; merak edilen sorulara yanıt verdi.

Yeşilyurt ve Mimkent'te inşa edilecek kültür merkezleri ile Tahsin Yazıcı Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan semt merkezine ilişkin proje çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Selvitopu, aynı zamanda bu mahallede çalışmaları biten Yunus Emre pazaryerini de kısa süre içinde açacaklarını ifade etti. Bu projeleri yaparken İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden destek aldıklarının altını çizen Başkan Selvitopu, bu vesileyle de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti.

Karabağlar'ı İzmir'in en güzel yerlerinden biri olduğunu ifade eden Selvitopu, “Karabağlar'da yaşayanlar ilçe adından daha çok Mimkent'te, Basın Sitesi'nde, Üçyol'da oturuyorum diyor. Buraları, yapacağımız projelerle insanlarımız 'Karabağlar'da oturuyorum' diyecek şekilde geliştireceğiz. Planları yeniden düzenliyoruz, düzensiz yapılaşmayı da düzenli bir hale getirirsek, Karabağlar diğer ilçelerden daha güzel olur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından aşçılık kursunda eğitim gören kursiyerlerin özel olarak hazırladığı pastayı Başkan Selvitopu ve eşi kursiyerlerle birlikte kesti.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!