Selvitopu: "Hayır diyerek ülkemizi hayırlı günlere taşıyalım"

Güncelleme Tarihi:

Selvitopu:  Hayır diyerek ülkemizi hayırlı günlere taşıyalım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 13:33

REFERANDUM çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "16 Nisan'da 'hayır' diyerek ülkemizi hep beraber hayırlı günlere taşıyalım" dedi.

Haberin Devamı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun referandum maratonu Fahrettin Altay Mahallesi'nde başladı. Önce CHP ilçe mahalle çalışma grubunun organize ettiği 'hayır' lokması dağıtımına katılan Başkan Selvitopu, burada vatandaşlara seslendi. Bizim toplumumuzun zor zamanlarda ne karar vereceğini iyi bildiğini belirten Selvitopu, tüm vatandaşları 16 Nisan'da oy vermeye çağırdı ve "Hep beraber 'hayır' diyerek ülkemizi hayırlı günlere taşıyalım. Hayırlarda hayır vardır. Hayır çıktığında bu ülkede barış, kardeşlik ve dostluk hakim olacaktır" dedi.

Buradan sonra CHP Karabağlar İlçe Örgütü tarafından 'hayır' yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Başkan Muhittin Selvitopu, İlçe başkanı Ali İhsan Yıldız, İlçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fahrettin Altay'dan Hıfzıssıhha'ya kadar yürüyen Başkan Selvitopu, vatandaşlarla tokalaştı, esnafla da sohbet etti. Vatandaşlar da gerek araçlarıyla, gerek balkonlara çıkarak Başkan Selvitopu ve partililere sevgi gösterisinde bulundu.

Haberin Devamı

Selvitopu son olarak Esenyalı Mahalle Muhtarlığı'nın önündeki alana yapılan Atatürk büstünün açılışını gerçekleştirdi. Esenyalı sakini emekli Melek Güngör Tuğlu tarafından yaptırılan büstün açılışını Mahalle Muhtarı Ali Rıza Üner, İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte yapan Muhittin Selvitopu, Tuğlu'ya teşekkür ederek çiçek verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!