Selim Kosif: Yazıklar olsun Ersun Hoca!

Güncelleme Tarihi:

Selim Kosif: Yazıklar olsun Ersun Hoca
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 13:56

Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, Gençlerbirliği maçındaki yorumları nedeniyle eski teknik direktörlerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği karşılaşmayı Lig TV'de yorumlayan Ersun Yanal ve Tümer Metin'e şok bir tepki geldi...

Selim Kosif: Yazıklar olsun Ersun Hoca
Sarı lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Selim Kosif, Twitter'dan yazdığı mesajda, Yanal ve Tümer'e ateş püskürdü. Kosif, "Bu akşamki maçı yorumlayan Lig TV'deki yorumcular, hepinize yazıklar olsun. Özellikle bir zamanlar hocamız olan o arkadaş. Yazıklar olsun Ersun Hoca" diye yazdı.

Fenerbahçe'yi 2013-14 sezonunda çalıştıran ve lig şampiyonu yapan Ersun Yanal'ın adı şu sıralar Trabzonspor'la anılıyor. Bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz hafta sonu yaptığı açıklamada, Yanal ile görüşme yaptıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

ERSUN YANAL NE DEMİŞTİ?
"Fenerbahçe'nin savunması çok iyi ancak ofansif anlamda sorunları var. Takım bu kadar baskılı oynadığı bir maçta 67. dakikada peş peşe bulduğu iki pozisyonun dışında pozisyonu yok. Bu bakımdan Nani'nin şikayet etmekten çok ofansif oyununu artırması gerekir. Nani'nin hakemle ilgili şikayetleri bana çok mantıksız geldi. 'Nani şov' yapılmıyor burada!"



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!