Selendi CHP'de başkan Fikri Kaygısız

Güncelleme Tarihi:

Selendi CHPde başkan Fikri Kaygısız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 10:20

Selendi CHP'de başkan Fikri Kaygısız

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Selendi İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'nde 51 oy olan Fikri Kaygısız başkanlığa seçildi. Rakibi Mehmet Gürbüz'e ise sandıktan 31 oy çıktı.

CHP Selendi İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi, dün (pazar) Atatürk Caddesi'ndeki parti lokalinde yapıldı. Mevcut başkan Adem Korkmaz kongrede tekrar aday olmadı. Kongreye adaylıklarını açıklayan Fikri Kaygısız ve Mehmet Gürbüz'ün listeleriyle gidildi. 90 delegeden 83'ü sandık başına gitti. Kullanılan oylardan 51'ini alan Fikri Kaygısız başkanlığa seçildi. Gürbüz ise 31 oy alabildi. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Başkanlığa seçilen Fikri Kaygısız, kendisine destek veren delegelere teşekkür edip, "2014 yılından bugüne kadar CHP çatısı altında aktif siyaset yaptım. Geçen yönetimde, başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Bundan sonra ilçe başkanı olarak hepbirlikte el ele vererek arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde partimizin oy oranını yükseltmek için yılmadan, usanmadan çalışacağız" dedi.

Kaygısız başkanlığında yeni yönetim kurulu; Nuri Aydoğuş, Hanım Cımık, Dilek Çakmak, İrfan Dilik, Özgür Ercan, Mehmet Erol, Ramazan Eryıldırım, Coşkun Gürbüz, Cemil Kaya, Selim Kurt, Mustafa Utangan ve Bayram Yörük'ten oluştu.

Uğur ÇAKMAK / SELENDİ (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!