Selda Bağcan'dan Teoman'a şok suçlama

Güncelleme Tarihi:

Selda Bağcandan Teomana şok suçlama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 10:57

Best FM’de Yasemin Şefik’in programına konuk olan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"AJDA PEKKAN’IN HABERİ YOK ONUNLA DÜET YAPTIM"

Selda Bağcan, yıllar önce Sezen Aksu’nun yazdığı “Ağlama Anne” şarkısında Ajda Pekkan ile düet yapmak istediğini belirtip “Bilgisayarda Ajda ile kendi sesimi birleştirdim. Ajda’nın haberi yok onunla düet yaptım, çok da güzel oldu. Utancımdan daha ulaştıramadım. Sezen Aksu’dan rica ettim. "O kaydı Ajda’ya ulaştırıp onunla düet yapmak istediğimi söyleyeceğim” dedi.

Selda Bağcandan Teomana şok suçlama

Teoman, 'Tek Başına Dans' şarkısının da yer aldığı 'Aşk ve Gurur' albümü 2011 yılında piyasaya sürdü.

"TEOMAN ŞARKIMI İZİNSİZ KULLANDI"


Selda Bağcan’ın 70’li yıllarda seslendirdiği ve bestelediği “İnce İnce” isimli şarkısıyla Teoman’ın “Tek Başına Dans” şarkılarının aynı olması konusunda “Teoman’a kızdınız mı?” sorusu üzerine “Şarkılarımı alıp kafalarına göre kullananlar çok. Orada bir gitar rifi var. O rif kapış kapış gidiyor. Kimler kullanmadı ki. Bugüne kadar hiçbir kuruş vermediler. Teoman izin almadı. Parça benimkinden meşhur oldu. Yani telif işi nasıl olacak? Unutmayın ben matematikçi ve fizikçiyim! Onlarınki şeytan aklı ama ben o şeytan aklını çözdüm”dedi.

Haberin Devamı

Selda Bağcandan Teomana şok suçlama

Gülşen'in Kübada çektiği klibi kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi

"DEMET AKALIN, ŞEBNEM FERAH, GÜLŞEN DE DİNLERİM"

Müzik dünyasında her türlü şarkıcıyı dinlediğini belirten Selda Bağcan, “Demet Akalın da dinlerim, Şebnem Ferah da. Gülşen’in 'Bangır Bangır' şarkısını seviyorum. Hatta klibini Küba’da çekmiş. Burada yoksul bir mahallede de çekebilirdi diye düşünüyorum” dedi.

"DENİZ SEKİ ZURNANIN SON DELİĞİ"

Şarkıları yüzünden hapis yatan Selda Bağcan, Deniz Seki ile ilgili olarak da şu yorumu yaptı: “Deniz Seki haksız yere içeride. Bir sürü var içen. Ağababaları, baronlar var. Deniz Seki zurnanın son deliği. Şimdi zurnanın son deliği olarak çok hayıflandım. Onun ile iyi dost oldum. Onu gidip ziyaret edeceğim.”

Haberin Devamı

Selda Bağcandan Teomana şok suçlama

Bir süredir cezaevinde tutulan Deniz Seki, 2017 yılında tahliye olacak.

"ULUSAL OLMADAN ULUSLARARASI OLAMAZSIN"

Birçok ülkede konser veren Selda Bağcan, ünlü popçuların rockçıların neden uluslararası üne sahip olamadığını da samimiyetle açıkladı: “Ulusal olmadan uluslararası olmazsın. Konserlerimde bozlak söylediğimde izleyenler şok oluyor. Bu toprakların sesini duyuracağız ki bizi duysunlar. Onları taklit ederek onlardan olamayız.”

"HAYATI FİLM OLURSA BAŞROLÜ ŞEBNEM FERAH OYNASIN"

“Adaletin bu mu dünya” isimli bir filmi olan sanatçı, “Çok kötü bir filmdi.” diyerek kahkaha attı. Yasemin Şefik’in “Şimdi hayatınızı film yapsalar kim sizi oynasın istersiniz?” sorusu üzerine “Şebnem Ferah oynasın. Asil geliyor bana. Kendisini hiç tanımam ama hırçınlığını, asiliğini seviyorum. Oyuncu değil ama o her şeyi yapabilir” dedi.

Haberin Devamı

Selda Bağcandan Teomana şok suçlama

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!