Selçuklu'da yaz sporu okullarına yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Selçukluda yaz sporu okullarına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 11:43

Selçuklu'da yaz sporu okullarına yoğun ilgi

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eğitimlere başlanan Selçuklu Belediyesi yaz spor okulları ziyaret etti. Kayıt sayısı 10 bin kişiyi aşan spor okullarının marka haline geldiğini belirten Başkan Altay, "Spor okullarına gelen çocuklarımız modern tesislerde nezih ortamda spor yapma imkanına kavuşuyor" dedi.
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları 2017 yaz döneminde de öğrenci ve ailelerden büyük ilgi görüyor. Çalışmalarına öğrenci sayısını her yıl artırarak devam eden Selçuklu Belediyesi Yaz spor okullarında bu yaz döneminde kayıt yaptıran öğrenci sayısı 10 bin kişiyi aştı, toplam sporcu sayısı 24 bin 832 oldu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay spor okullarına ziyaret gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde görerek öğrencileri izleyen Başkan Altay, öğrenci aileleri ile sohbet etti.

Okulların kapanması ile birlikte yaz spor okullarında eğitimlerin başladığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay," Bu yıl yaz spor okullarımızda şu an için 10 bin 130 öğrencimiz mevcut. 56 salonda 150 antrenörle birlikte çocuklarımıza 16 branşta spor eğitimi veriyoruz. Servisli ve servissiz branşlarımız var.  Servissiz olarak 3 bin, servisli 7 bin öğrencimiz olmak üzere 10 bin çocuğumuz Selçuklu Belediyesi'nin uluslararası standartlarındaki spor salonlarında spor yapıyorlar. Tüm çocuklarımızı Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarına davet ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!