Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 16:24

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)-SELÇUKLU Kent Konseyi 7'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
Selçuklu Kent Konseyi 7'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın da katıldığı genel kurul toplantısına, Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu divan başkanlığına seçilen Mehmet Günbaş gerçekleşen kurul toplantısının hayırlı olmasını diledi ve hem Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a hem de Selçuklu Kent Konseyine gerçekleştirdikleri projelerden dolayı teşekkür etti. 
Selçuklu Kent Konseyinin faaliyetlerini iki binada gerçekleştirdiğini özellikle vurgulayan Başkan Altay, “Bu binalardan biri Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi. Bu merkez ismini seçim çalışmalarında vefat eden genç bir kardeşimizden alıyor. Yine Ali Okutan Sosyal Tesisi de, görevi başında vefat eden ilçe müftümüzün isminin verildiği bir tesis. Aslında Kent Konseyimizin yapması gereken en önemli işlerden birini vefa ile ortaya çıkardığına şahitlik ediyoruz. Sadece bu bile takdire şayandır, kendilerine teşekkür ediyorum. Bununla birlikte özellikle çalışan gençlerle ilgili yapılan faaliyetler hepimizin desteklemesi gereken, önemsemesi gereken bir iş. Türkiye’de ilk kez sanayide çalışan gençler için bir tesis inşa edildi ve bu tesis Kent Konseyimiz tarafından etkin bir şekilde kullanılıyor” dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!