Selçuklu Belediyesine yeni başkan

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediyesine yeni başkan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 10:36

Selçuklu Belediyesine yeni başkan

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Belediye Başkanlığını 2 dönemdir sürdüren Uğur İbrahim Altay'ın, belediye meclisi seçimiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilmesinin ardından boşalan başkanlığa meclis üyesi Ahmet Pekyatırmacı seçildi. Pekatırmacı görevi Uğur İbrahim Altay'dan devraldı.  
Selçuklu Belediye Meclisi olağanüstü gündem ile toplanarak yeni belediye başkanını seçti. Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Tahir Özer'in Başkanlığında toplanan Meclis, geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediye Meclisinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçtiği Uğur İbrahim Altay'dan boşalan Selçuklu Belediyesi Başkanlığına Ahmet Pekyatırmacı'yı seçti.
Selçuklu Belediyesi'nin yeni Başkanı Ahmet Pekyatırmacı seçimin ardından Meclis Üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Selçuklu'da yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Selçuklu'da 9 yıllık hizmet dönemi  boyunca birçok başarılı hizmete imza attığını ifade etti. Pekyatırmacı," Devraldığımız emanette çıtanın çok yüksek olduğunu biliyoruz. Uğur İbrahim Altay Başkanımızdan aldığımız emaneti en iyi şekilde taşımak ve çıtayı daha da yukarılara çıkartmak için var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcudur" dedi.
Meclis Salonundaki seçiminin ardından Başkanlık Makamında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Programa Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Tahir Özer, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.   

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya belediye mührünü teslim eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "İşin aslı mührü teslim etmek ama gönül rahatlığı ile teslim etmek. Ahmet Beyin de bu işi bizden daha iyi yapacağına olan kanaatim tamdır. Zaten birlikte çok uzun süre çalıştık ve Selçuklumuzu gayet iyi tanır. Bundan sonra da hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim muvaffak etsin. Hayırlı olsun inşallah" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a Selçuklu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Başkanımız 9 yıl boyunca sadece Selçuklu'ya değil Konya'ya değer katan eserler bıraktı. Selçuklu bunları hiçbir zaman unutmayacak. Biz de sizden devraldığımız emaneti daha da yukarılara taşımak için gayret edeceğiz. Sizin de ifade ettiğiniz gibi güler yüzlü ve gayretli belediyecilik anlayışıyla inşallah tüm Meclis üyesi arkadaşlarımız, teşkilat üyelerimiz ve belediye ekibimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. ''dedi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!