Selçuklu Belediyesi'nden öğrencilere aşure ikramı

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediyesinden öğrencilere aşure ikramı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 15:40

Selçuklu Belediyesi'nden öğrencilere aşure ikramı

Haberin Devamı

 KONYA,(DHA)- SELÇUKLU  Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü'nde 5 bin kişiye aşure ikram etti. 
Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi,  Muharrem ayının manevi atmosferinin yaşatılması amacıyla geleneksel aşure ikramını bu yıl da sürdürdü. Selçuk Üniversitesi Alaeddin Kampüsü Gökkuşağı’nda gerçekleşen programda binlerce kişiye aşure ikramında bulunuldu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut ve  Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Halıcı, Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Enes Koç'un da katıldığı aşure etkinliğine üniversite öğrencileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Selçuk Üniversitesi bizim en önemli markalarımızdan birisi. Selçuklu Belediyesi olarak Selçuk Üniversitesi ve Kampüs'de çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de aşure programı dolayısıyla buradayız. Sayın Rektörümüzün şahsında bize bu imkanı sağlayan tüm Üniversite yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!