Selçuklu Belediyesi Judoda Süper Ligde Yola Devam

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediyesi Judoda Süper Ligde Yola Devam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 10:36

SELÇUKLU BELEDİYESİ JUDO TAKIMI YENİ SEZONDA YİNE SÜPER LİGDE MÜCADELE EDECEK.

Selçuklu Belediyesi Judo takımı yeni sezonda yine süper ligde mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl ligi beşinci sırada tamamlayan mavi-beyazlılar yeni sezonda zirve mücadelesi verecek.
Türkiye Judo Federasyonu tarafından Judo Süper Ligi ve 1. Ligi maçları geçtiğimiz hafta sonu Konya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Süper lig ve 1. ligde mücadele den takımlarla çok sayıda sporcunun mücadele ettiği karşılaşmalar büyük heyecana sahne oldu. Süper ligde mücadele eden takımlar arasında yer alan Selçuklu Belediyesi Judo takımı süper ligde güçlü rakipleri ile çıktığı maçlardan 2 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Mavi beyazlılar Ankara Ego ile Orda Judo İhtisas takımlarını 4-1 mağlup ederken, Samsun Aps takımına 3-2, Kocaeli Büyükşehir takımına ise 4-1 mağlup oldu. Bu sonuçların ardından Selçuklu Belediyesi Judo takımı 2015 sezonu sonunda ligi 5. sırada tamamlamayı başardı. 10 takımın yer aldığı ligde 1. İstanbul Büyükşehir, 2. Kocaeli Büyükşehir, 3. Galatasaray, 4. Samsun Aps, 5. Selçuklu Belediyesi, 6. İzmir Büyükşehir, 7. Ankara Ego, 8. Manisa Büyükşehir, 9. Seydişehir ve 10. Ordu Judo İhtisas kulüpleri oldu.
Selçuklu Belediyesi judo takımı önümüzdeki yıl süper ligde zirvede yer almak için çalışmalarına devam edecek. Sporcuları kendi alt yapısında yetişen mavi beyazlı kulüp milli takımlara da sporcu göndererek son yıllarda yapılan çalışmaların karşılığı almanın mutluluğunu yaşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!