Selçuklu Belediye Başkanı, 'Gençlerimiz için proje üretiyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediye Başkanı, Gençlerimiz  için proje üretiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 17:02

Selçuklu Belediye Başkanı, 'Gençlerimiz için proje üretiyoruz'

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlanmak için projeler üretmeyi vazgeçilmez bir hedef olarak görüyoruz." dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.Milletleri ayakta tutan en büyük gücün gençliğin gücü olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu genç ve dinamik bir nüfus yapısına sahip bir ilçemiz. Selçuklu Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin, sahip olduğu medeniyeti unutmadan toplumsal yeniliklere, teknolojik gelişmelere ve çağın gereklerine göre kendilerini geliştirmesi için çalışıyoruz” dedi. 
Selçuklu’da gençlere yönelik birçok hizmet üretildiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı,“ Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi özellikle üniversite gençliği için önemli bir mekan haline geldi. Gençlerimiz burada hem hoşça vakit geçirirken hem de merkezimizin etüt ve sosyal faaliyetlerinden faydalanıyorlar. Gençlerimizin merkeze olan ilgisi bizleri mutlu ediyor.” dedi.
Selçuklu’da  58 kütüphane ve 365 bin 578 kitapla gençlere hizmet verildiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı,“Yine Selçuklu’da spor faaliyetleri bizim gençler için en çok yatırım yaptığımız alanlardan biri. Her yıl yaz ve yıl boyu süren spor okullarımızdan binlerce gencimiz faydalanıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!