Selçuklu, 92 yataklı yeni huzurevine kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu, 92 yataklı yeni huzurevine kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 12:06

Selçuklu, 92 yataklı yeni huzurevine kavuşuyor

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA'da Selçuklu ilçesi 92 yataklı yeni bir huzurevine kavuşuyor.
·Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Merkez Selçuklu Hizmet ve Eğitim Vakfı  (Merkez Sev) tarafından Sille Ak Mahallesi'nde yapımı tamamlanan huzurevini ziyaret etti.  Merkezi gezen ve  çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgiler alan Başkan Altay'a ziyarette Merkez Sev Başkanı Latif Başaşçı da eşlik etti.
Merkez Sev olarak milli ve manevi değerler çerçevesinde yardımseverlik temelli hizmetler üretmek için çalıştıklarını ifade eden Başaşçı,"Bu çalışmalar içerisinde kimsesiz ve maddi imkansızlık çeken yaşlılarında daha iyi şartlarda yaşamaları amacıyla 2014 yılında ilk adımını attığımız huzurevi inşaatında sona yaklaştık. Nisan ayında hizmete sunmayı planladığımız tesisimiz iki blok ve 92 yataktan oluşuyor. İnşallah  merkezimizde ağırlayacağımız yaşlılarımızın bir ev konforunu yaşayabilecekleri her türlü konforun düşünüldüğü huzurevimiz toplantı salonu ve kültürel aktivitelerin yapılabileceği sosyal donatılara da sahip bulunuyor” dedi.
Konya'nın her alanda olduğu gibi sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında da her zaman en iyi örnekleri  sergileyen bir şehir olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Merkez Sev de bünyesinde güzel hizmetlere imza atan bir derneğimiz. Hizmet aşamasına gelen bu tesis de vakfın daha önceki değerli çalışmalarının bir devamı niteliğinde olmuş. İnşallah burada maddi imkansızlık çeken ve kimsesi olmayan vatandaşlarımız için sıcak bir yuva ortamı oluşacak. Bu vesile ile bu kıymetli hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Vakıf Başkanı Latif Bey olmak üzere hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Tesisin en kısa sürede açılarak hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!