Selçuk’ta, Anaokulu Öğrencilerinden Resim Sergisi

Güncelleme Tarihi:

Selçuk’ta, Anaokulu Öğrencilerinden Resim Sergisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 12:04

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NİN 40’INCI KURULUŞ YILDÖNÜMÜ VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İHSAN DOĞRAMACI UYGULAMA ANAOKULU’NDA ‘ÇOCUK GÖZÜYLE’ ADLI RESİM SERGİSİ AÇILDI.

Selçuk Üniversitesi (SÜ)’nin 40’ıncı kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu’nda ‘Çocuk Gözüyle’ adlı resim sergisi açıldı.
SÜ İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu’nda gerçekleşen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve eşi Hatice Gökbel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş ve Eşi, Anaokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Figen Güleş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan’ın eşi Perihan Özcan, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ablası Ayşe Çalık, Genel Sekreter Fazilet Uyar, öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin kendi gözlerinden dünyayı yorumladıklarını söyleyen SÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Figen Güleş, “Sergimizde Selçuk Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan ve Türkiye’nin birbirinden farklı 30 şehrin anaokullarında öğretmenlik yapan mezunlarımızın sınıflarındaki öğrencilerin ve anaokulumuz öğrencilerinin 200’e yakın resimleri bulunmaktadır. Üniversitemizin 40’ıncı kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte öğrenciler kendi gözlerinden yaşadıkları dünyayı ve daha farklı nasıl bir dünya olabileceğinin resmini çizmişlerdir. Bu anlamlı 23 Nisan haftasında öğrencilerimizi resimlerinden dolayı kutluyor ve değerli ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Sergi açılışından sonra Rektör Gökbel ve ziyaretçiler, anaokulunda incelemelerde bulunarak öğretmen ve velilerle sohbet etti.
ÖĞRENCİLERDEN REKTÖR GÖKBEL’E ZİYARET
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Selçuk Üniversitesi İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Figen Güleş, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti. Çocukların ziyaretinden çok memnun olan ve tüm miniklerle tek tek ilgilenen Rektör Gökbel, çocuklara hediye takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!