Selçuk Özdağ’dan Milli Manifesto

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Özdağ’dan Milli Manifesto
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 10:12

SELÇUK ÖZDAĞ'DAN MİLLİ MANİFESTO!

7 Haziran genel seçimleri öncesinde gittiği Gördes’te vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ konuşmasında Milli birlik, kardeşlik ve milli duruş mesajları verdi.
Gördesli bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olmazken Özdağ, halka hitaben yaptığı konuşmasında, “Güçlü ülke Türkiye süper ülke Türkiye’ye dönüşecek. Biz milletimiz için varız. Biz milletimizle el ele, yürek yüreğe bunları başaracağız. Bunları başarırken elimizi kirletmeyeceğiz, alnımızı kirletmeyeceğiz, hep Türkiye için çalışarak Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakacağız. Ben Türk’üm, Türk bayraksız olmaz. Ben Türk’üm Türk vatansız olmaz. Ben Türk’üm, Türk devletsiz olmaz. Ben Türk’üm, Türk Milletsiz olmaz. Ben Türk’üm, Türk ezansız olmaz. Yaşasın Türk Milleti, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti.” sözleriyle adeta milli manifesto yazdı.
Özdağ, AK Parti iktidarının 2002 yılından bugüne kadar yaptığı uygulamaların, çıkardığı yasaların, demokrasi hamleleri ve insan hakları ve özgürlüklerin alanını genişletme başarısının bir devrim olduğunu kaydederek, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
“Dünyanın en büyük Havalimanını yapıyoruz. Gezi olaylarını yapanlar Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’la görüştüklerinde 5 talepte bulunmuşlardı; Talepleri, ‘Havalimanını iptal edeceksiniz, Nükleer santral yapımını iptal edeceksiniz, İstanbul’a yapılacak olan 3. Boğaz Köprüsünü iptal edeceksiniz, HES’leri iptal edeceksiniz, Termik Santralleri iptal edeceksiniz ve Gezi Parkı Olaylarına karışanlara herhangi bir işlem yapmayacaksınız’ şeklindeydi” diyen Özdağ, “Onlar bu talepleriyle gerçek yüzlerini göstermişler, Egemen güçlerin taşeronluğunu yaptıklarını bu şekilde beyan etmişlerdi. Türkiye artık böyle talepler karşısında suskun kalacak bir ülke değil, çünkü AK Parti iktidarıyla birlikte artık güçlü bir Türkiye var. Bu güçlü Türkiye’nin elektrik, enerji üretmesi gerekiyor. 4 ay önce Danimarka’dan elektrik satın aldık, elektrik olmazsa nasıl yaşayacağız? Sanayiler nasıl çalışacak? Ülkemizde yeterince petrol, doğalgaz yok. HES’lerimiz olacak ki, Termik ve Nükleer Santrallerimiz olacak ki, Rüzgar Enerjimiz, Jeotermalimiz olacak ki enerjiyi kendimiz üretelim. Dışa bağımlı olmaktan kurtulalım. Hepsine bu CHP’liler, HDP’liler karşı çıkıyor. Çoğuna da MHP’liler karşı çıkıyor” diye konuştu.
ONLARA KUŞ BEYİNLİ DİYECEĞİM KUŞLARA HAKARET OLACAK
Özdağ sözlerini şöyle tamamladı:
"Bekilli Kasabasında Rüzgar enerjisiyle elektrik üretiyoruz. Şimdi bunlar kalkmış ‘bunu da kaldırın’ diyorlar. Neden diye sorduğumuz zaman, ‘Kuşların göç yoluna engel oluyor’ diyorlar. Bunlara kuş beyinli diyeceğim. Kuşlara hakaret olacak. Kuşlar bunlardan daha akıllı. Kuşlar Sibirya’dan Afrika’ya göç ederler, bu binlerce kilometre yolda yollarını şaşırmazlar, kimseye de sormazlar. Ben o CHP’li Milletvekillerini Sibirya’ya götürsem ve hadi Afrika’ya gidin desem üç kişiye danışmadan gelemezler. Biz barajlarımızı da, Havalimanlarımızı da, yollarımızı da, köprülerimizi de yapacağız ve buna kimse engel olamayacak. Bunları o örgütlerin taşeronluğunu yaptığı Fransa’ya, Almanya’ya, Rusya’ya inat yapacağız. Biz atalarımızın gidi yoldan hiç ayrılmayacağız. Büyük Osmanlı’yı, Büyük Selçukluyu, çağımızın teknolojisine uygun bir şekilde yeniden inşa edeceğiz. Bunları yaparken de efendi olacağız, Bizim Almanya’dan, İngiltere’den hiçbir eksiğimiz yok hatta daha artılarımız var. Yerli uçağımızı, tankımızı, arabamızı, cep telefonumuzu biz üreteceğiz ve güçlü ülke Türkiye süper ülke Türkiye’ye dönüşecek. Biz milletimiz için varız. Biz milletimizle el ele, yürek yüreğe bunları başaracağız. Bunları başarırken elimizi kirletmeyeceğiz, alnımızı kirletmeyeceğiz, hep Türkiye için çalışarak Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakacağız. Ben Türk’üm Türk bayraksız olmaz. Ben Türk’üm Türk vatansız olmaz. Ben Türk’üm Türk devletsiz olmaz. Ben Türk’üm Türk milletsiz olmaz. Ben Türk’üm Türk ezansız olmaz. Yaşasın Türk milleti, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!