Selçuk lezzetleri büyük ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Selçuk lezzetleri büyük ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 13:46

Selçuk lezzetleri büyük ilgi gördü

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde ikincisi düzenlenen Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı'na katılan Selçuk Belediyesi standında usta aşçıların yöresel yemekleri sergilendi.

Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı'ndaki Selçuk Belediyesi standı Egeli başkanların büyük beğenisini kazandı. Selçuk Belediyesi çalışanlarının katkılarıyla yapılan yemekler hakkında bilgi veren Zeynep Tankaş; ilk gün Girit usulü kuzu etli şevketi bostan, ot kavurma ve on çeşit ottan yapılan gözleme sunulduğunu dile getirdi. Tankaş, "25 kilo şevketi bostan pişirdik, 50 kilo ot kavurduk, 400 tane gözleme yaptık. Çok yoğun bir talep vardı. İkinci gün menümüzde Girit usulü kuzu etli enginar ve incir tatlısı var. Yaptığımız bu yemekler de büyük ilgi gördü. Egeli belediye başkanlarımız da standımızda Selçuk'un lezzetli mutfağından tattı" dedi.

Ege Bölgesi 2. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 25 Şubat'a kadar Efes Fuar ve Kongre Merkezi'nde 10.00-17.00 saatleri arasında açık kalacak.

SELÇUK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!