Selçuk İnan'dan olay sözler: 'Babam benden çok size inanıyor!'

Güncelleme Tarihi:

Selçuk İnandan olay sözler: Babam benden çok size inanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 22:10

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettiği mücadelenin baş mimarlarından olan Selçuk İnan, maç sonunda çok konuşulacak sözlere imza attı.

Haberin Devamı

İşte Selçuk İnan'ın maç sonu sözleri:

"Gerçekten zor bir maç oldu. Kazanmamız gerekiyordu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum, maçı sonuna kadar bırakmıyoruz. 6 puan aldık son iki haftada son dakikalarda. Herkese armağan ediyorum. Röportajı yapmamın nedeni var. Biz profesyonel futbolcular olarak bir şey söylemek istiyorum. Kaptan olarak. Tüm tv programcılarına, tanıdığım, sevdiğim insanlar, hepinizinden ufak ricam olacak tüm futbolcu arkadaşlar adına. Sizinde bildiğiniz gibi önemli olaylar, kötü olaylar yaşandı. Gerçekten tv programları insanları o kadar yönlendiriyor ki, babam dahil. Babam benden çok size inanıyor. Biz kötü oynadığımızda başımızın üstünde yerinixi var. Eleştirebilirsiniz. İnsanları düzgün şekilde yönlendirmek lazım. Saldırıya uğrayan arkadaşlar oldu. Taraftarlık küfretmek, saldırmak değil. Ben golü attım, maçı kazandık. Taraftarlar ve ailem için sevindim.

Haberin Devamı

Futbolculuğun kapısı herkese açık. Sen olamazsan çocuğun olur. İnsanları bu şekilde yönlendirin. Kazandığımız için konuşmuyorum, ne zamandır planlıyordum. Alt liglerde neler yaşamıyor. Bıçaklamalar vs.. onlar sesini duyuramıyor ben duyuruyorum. Biz buraya seçilip geldik. Biz bir iş yapıyoruz. Tabi ki eleştirebilirsiniz, benim kadar eleştiren olmamıştır. Taraftarlardan tepki de gördüm. Kavga etmek insanlara saldırmak, biz böyle bir toplum değiliz. Hatamız olduysa da affola. Futbol güzel bir oyun. Çıktık maçı kazandık. Futbol sadece sahada ileri pas atarak, gol atarak ülkemizde ileri gidemez. Her şey iyilikle yukarı çıkar. Güvenir, iyi davranırsanız futbolcular en üst düzeye çıkar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!