Sektörün öncülerinden

Güncelleme Tarihi:

Sektörün öncülerinden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 14:14

İZMİR’de işadamı Süleyman Demirkaya’nın Çiğli’deki İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan baskı tesisi, sektörün öncülerinden biri haline geldi.

Haberin Devamı

Sektörün öncülerinden

Süleyman Demirkaya Şirketler Grubu’nun İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan üretim tesisi, özellikleri bakımından ilk olmanın yanı sıra, cam sektöründe oluşturmuş olduğu trend ile Türkiye’nin önde gelen kuruluşları arasında yer almayı başardı. Tesisin Türkiye’de bir ilk olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demirkaya, "Tesisimizde tüm birimlerimiz tek çatı altında toplanmış durumda. Makine parkımız da yaptığımız yatırımlar doğrultusunda bir hayli geniş. Bu sayede iş teslimi konusunda hızımız başarılarımıza başarı kattı" dedi.

Sektörün öncülerinden


Toplam 6 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu bulunan tesisin 3 bin 500 metrekare kapalı alanında üretim faaliyetlerini sürdürdüklerini, ayrıca showroom’da tüm ürünleri sergilediklerini ifade eden Demirkaya şunları söyledi:

"Tesisimizde baskı konusunda çok özel makinelerle çalışıyoruz. Türkiye’de kullanılan 5 adet UVİ baskı makinesinin 2 tanesi bizde. Bu makinelerle saatte 100 metre baskı yapılabiliyor. Ayrıca cam seramik ile ilgili temperleme, rodaj, delme, yıkama, otomatik boyama ve fırınlama makinesi ile duvar kağıdı basma makinesi gibi çok sayıda farklı işleve sahip makinemiz mevcut. Cam seramik konusunda başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’de bir trend oluşturuyoruz. Tezgah arasına, banyo duvarlarına, isteğe bağlı olarak yatak odalarına bile döşenebilen cam seramikler, kişiye özel desen, renk ve ebatlarda üretiliyor. Bu sebeple de yoğun ilgi görüyor. İleride daha da yaygınlaşacağını düşündüğümüz cam seramiklerin yanı sıra dış cephe kaplamasında da çok özel uygulamalar yapıyoruz. Isı yalıtımı ile birlikte yürüttüğümüz bu sistemde mantolama malzemesinin üzerine istenilen renk ve desende baskı yapabiliyoruz. Bu sayede binalarda daha güzel bir görünüm elde ediyoruz. Ayrıca kaymaz zemin özelliği sağlayan Polimer C ve gergi tavan konusunda da müşterilerimizin beklentilerine cevap verebiliyoruz. Banyo tavanları için kompozit üzerine baskı yaparak döşeyebiliyoruz. Ahşap mobilya üzerine yapmış olduğumuz baskılarla mutfak ve çocuk odası dolaplarının yanı sıra masa sehpaları üretebiliyoruz."

Sektörün öncülerinden



BAKMADAN GEÇME!