Seksi Fener

Güncelleme Tarihi:

Seksi Fener
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Şimdi kalkıp bana, ‘‘Bayram değil, seyran değil. Bu seksi Fenerbahçe de nereden çıktı’’ demeyin. Hatırlarsanız, yakın geçmişte bu konuyu yine irdelemiş, golsüzlük ve puan kayıpları karşısında Fener'de seks bunalımına dikkati çekmiştim. Bugün yine söylüyorum.

Bir sporcu, sporun hangi dalında uğraş veriyorsa öncelikle iliklerinin, dolaylı olarak da adalelerinin çok kuvvetli olması gerekir. Bunun yolu da önce kuvvetli beslenme, sonra da normal seksten geçer.

Galatasaraylı olsam, konuya güncel olarak, hiç düşünmeden formsuzluğu ileri düzeyde olan Hakan Şükür ve son suçlulukları nedeniyle K.Hakan ve Vedat'la girerdim. Çünkü hepsi bekardı bu delikanlıların. Ancak taraftarı olduğum ve beni ağabeyleri olarak tanıdıkları için ilgi alanıma giren F.Bahçeli futbolcuların seksi görüntülerini ele alıyorum.

Buyurun size aklıma geliveren bir Fener 11'i: Rüştü- İlker, Uche, Högh, Erol- Tarık, Selahattin, Okocha, Tayfun- Sabin ve Boliç.

Bu takımda öncelikle evli olanların mutluluk ve normal yaşantılarına saygı duyuyor, Rüştü, İlker ve Sabin'i konu dışına alıyorum. Gelelim Uche-Högh-Erol-Tarık-Selahattin-Okocha-Tayfun ve Boliç'e...

Yani takımın neredeyse yüzde 80'ine. Hepsi bekar bu çocukların. Haftanın beş günü antrenman, neredeyse iki günü de maç. Ve de bu uğraşların akşamlarını düşünün.

Ne yerler, ne içerler, kaç numara ayakkabı giyerler, kimin haberi var, kim izler söyler misiniz bana. Yanlış anlaşılmasın. Bu bir suçlama değil. Ayrıca bu çocukların hiçbiri de ruhban okuluna gitmiyor.

Şimdi birden celallenip, ‘‘Ama Högh ve Okocha sözlü, Boliç nişanlı. Tayfun ve diğerlerinin de arkadaşları var’’ demeyin. Kusura bakmayın, ben resmi evlilik dışındaki ilişkilere sağlıklı puan veremiyorum. Üstelik gayrıresmi bu ilişkiler ya da kontrol dışı yakınlıkların sürüncemede kalması bana göre sporcuların yıpranmasına da sebep oluyor. Çünkü seks denilen meredin ne taksimetresi, ne de duru durağı yoktur. Hepimiz bu yollardan geçtik. Kimsenin de laga lugasını dinlemem.

Sonr da yok efendim, ‘‘Fenerbahçe takımı futbol oynamıyor, gol ayakları neden suskun kalıyor’’ diye düşünmeyin. İşte size önemli bir neden.

O halde başta sayın yöneticiler olmak üzere tüm ilgililer gelin benim bu ciddi düşünceme hak verip takımın seks bunalımına bir çare bulun ve golsüzlükten kurtulun.

Yoksa, ‘‘Ooo piti piti-karamela sepeti-terazi lastik-cimnastik’’ deyip komik kültür fiziklerle, ya da, ‘‘İki salla bir bağla’’ sistemi kıytırık antrenmanlarla bu takıma futbol oynatamazsınız. Ben dostum ve acı söylerim. Dinlerseniz ne ala, dinlemezseniz de oohhh ne ala...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!