Seksenler son bölümünde Çınaraltı Mahallesinde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Seksenler son bölümünde Çınaraltı Mahallesinde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 12:41

Geçtiğimiz Cumartesi günü 191. yeni bölümü ile ekrana gelen Seksenler dizisi seyircisinden büyük beğeni topladı. Son yayınlanan bölümde mahalleye gelen zengin iş adamı mahalleliyi telaşa düşürdü. Acaba zengin adamın mahalleye gelme sebebi neydi? İşte Seksenler dizisinin 191. son bölüm özeti ve fragmanı...

Haberin Devamı

TRT 1'in 4 sezondur ekranlarda boy gösteren Seksenler dizisi geçtiğimiz Cumartesi günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümün yine sürprizlerle doluydu. Çınaraltı'na gelen zengin bir iş adamı mahalleliyi oldukça heyecanlandırdı. Peki, zengin adam mahalleye niçin gelmişti? İşte Seksenler dizisinin son bölümünde yaşananlar.

SEKSENLER 191. BÖLÜM ÖZETİ

Çınaraltı Mahallesinde zengin adam rüzgarı esti...

Çınaraltı mahallesine zengin bir iş adamının gelecek olması, mahalle esnafına büyük bir heyecan yaşatır. Herkes zengin iş adamını beklemektedir. Zengin adamın mahalleye geliş sebebi büyük bir merak konusudur.

Ergun'un dükkanını Niyazi aldı!

Güzel bir ev satın alıp bir an önce Nazlı ile kendi evine gitmek isteyen Ergun, plakçı dükkanını satmıştır. Plakçı dükkanını satın alan Niyazi olunca, Ergun deliye döner. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Rukiye Ergun’un satın almak istediği evin uzak olduğundan şikayet etmeye başlayınca, işler içinden çıkılamaz bir hal alır.

Haberin Devamı

Taze anne Gülden, bebek konusunda fazla endişeli bir insan olmaya başlamıştır. Gülden’in endişesi, Ahmet’e çok zor anlar yaşatır.

SEKSENLER 191. BÖLÜM FRAGMANI

SEKSENLER DİZİSİ OYUNCULARI

Rasim Öztekin
Fehmi

Özlem Türkad
Rukiye

Şoray Uzun
Ahmet

Ayşe Tolga
Gülden

Haberin Devamı

Yasemin Çonka
Nazlı

Serhat Kılıç
Ergun

İlker Ayrık
Çağatay

Ceyhun Ersoy
Şahin

 

BAKMADAN GEÇME!