Seks sahnelerinde çok cüretkar olabiliyorum

Güncelleme Tarihi:

Seks sahnelerinde çok cüretkar olabiliyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 01:11

Amerika'nın fenomen dizisi Banshee, Türkiye'de ilk kez izleyiciyle buluşuyor. Merakla beklenen diziyi başrol oyuncularından Ivana Milicevic anlattı. Banshee, dizisi bu akşam 23.15'de TV2'de başlıyor.

Haberin Devamı

Ivana Milicevic Banshee’de Carrie Hopewell adında gizemli bi ev hanımını canlandırıyor. Milicevic daha beş yaşındayken Bosna Hersek’ten Amerika’ya gelmiş. Kariyerine önce model olarak başladı. Sonrasında stand-up gösterileri ve oyunculuk yaptı. İlk filmi 1998 yapımı Enemy of the State’ti. Ardından Friends, Seinfeld, Love Actually, Casino Royal ve Charlie’nin Melekleri gibi önemli yapımlarda yer aldı. Çok iyi bir geçmişe sahip olan Milicevic’i şimdi de yeni rolünde göreceğiz.

Seks sahnelerinde çok cüretkar olabiliyorum



Rus aksanıyla bir çok karakter canlandırdım ve bundan da çok memnunum. Greg ile birlikte daha önceden House dizisinde de çalıştığımdan ötürü çok şanslıyım. Otobüs kazası olan final bölümüne House’un Kafası ismini koymuştu. Bilinç altımda All That Jazz filmine benzetmiştim bunu. Ona dış görünüşümle değil ilk kez kalbimden rol yaptığımı söylüyordum. Çünkü ben sürekli masum Bambi rolünü oynuyordum fakat ruhum asla Bambi olmadı.

Haberin Devamı

Diziye nasıl dahil oldun ?
Greg’le tanışıyordum, senaryoyu da çok sevdim. Bana birkaç tane bölümün senaryosunu gönderdi ve aşık oldum diyebilirim. Gerçek hayatımda da bu rol için hazırlanıyordum ve her şeyimi bu karakter ile birleştirebilirdim. Genelde birilerini sevmek sözde sevmek değildir.

Peki Carrie karakteri de kim ?
O bir eş ve bir anne. Aynı zamanda da bir mücevher hırsızı. Şerif kılığına girmiş eski sevgilisi tarafından bulunan birisi.

Peki Carrie nasıl bu kadar aşık oldu ?
Russ’la yani dizide kocamı oynayan kişiyle bu konu hakkında uzun bir şekilde konuşma yaptık. Düşündük ki Lucas yakalandığında tek başımaydım ve korkmuştum. Michigan’da garson olarak çalışıyordum. Russ da hukuk okuyordu ve yemek için her gün oraya geliyordu. O bana aşıktı ve sonunda çok uğraşıp beni kazandı çünkü ben de ihtiyaçları olan biriydim. Sonunda ben de ona olan sevgimi büyüttüm.

Seks sahnelerinde çok cüretkar olabiliyorum

Haberin Devamı

Kasabada baya dik başlı bir karakteri oynuyorsun değil mi ?
Şaka mı yapıyorsun tabi ki de dik başlıyım. Bence Carrie karakteri eş ve anne rolünün içinde gerçekten çok rahat duruyor o kasabada. O ve Gordon sıradan, evli kişiler gibi kavga edip duruyor. Carrie anne olmayı gerçekten seviyor. Ama onun geçmişi, ve Lucas ile birlikte yaptıkları şeyler neredeyse bir bağımlılık haline gelmişti. Çünkü hırsızlık yapmamak, tüm o tehlike ve heyecandan uzaklaşmak onu 15 yıl içinde gayet ağırbaşlı biri yapmıştı. Ve Lucas kasabaya geldiğinde Carrie’nin içinde bir şeyleri uyandırdı. Ondan ailesini korumak için gitmesini istedi ama bence bunun tam tersini de istiyor olabilir.

Haberin Devamı

Birinci bölümde sen ve eşin arasında geçen birçok seks sahnesi bulunuyor…
Bunu söylemene sevindim çünkü seks sahneleri hakkında gerçekten çok cüretkar olabiliyorum ve bu sahneler de hikayeyi anlatabilmenin en iyi yollarından biri bence. Orada gerçekten olan bir şeyler var yani olay sadece iç gıcıklamak değil. Şunu söylemek zorundayım, o gün dedim ki; eğer bunu yapacaksak gerçekmiş gibi göstermek zorundayız. Bu yüzden bende doğal olmak istedim ve gerçekmiş gibi olması için de ipek elbise giydim. Eğer bu işi yapacaksak gerçekten çok iyi yapmalıyız diye hissettim.

Peki orada karakterin hikayesi nedir ?
Aslında orada olanlar birçok kadının başından geçen şeyler. Yani evli değilim ama evlendiğinde daha az seks yapıldığını anlıyorum. Ama Lucas kasabaya geri döndü ve dediğim gibi Carrie’nin içinde bir şeyleri uyandırdı. Belki o kocasıyla birlikteyken Lucas hakkında da fantezi kurabilir.

Haberin Devamı

Seksten şiddete geçelim, Carrie bir mücevher hırsızı ve kasa soyguncusu oldu, peki hiç kavgaya karışacak mı ?
O sürekli bunu engellemek istese de geçmişi yavaşça onun içine sızmaya devam ediyor. Aslında çok iyi kavga ederim çünkü pek zarif biri değilim. Karışık askeri stilde kavga ederim çünkü o gerçekten o etkileyici bir tarz. Gerçekte pek askeri bir oyuncu değilim ama Kali tarzında dövüşebilirim. Kali’nin ne olduğunu biliyor musun ?

Seks sahnelerinde çok cüretkar olabiliyorum

Dövüşlerle pek aram olduğu söylenemez…
Kali bıçak dövüşü ve tuzak kurmayla alakalı bir dövüş stili. Zamanında iyi bir eğitim almıştım bunun için, bazen geçmiş yaşamlarımda bir Kali ustası mıydım diye merak ediyorum.

Haberin Devamı

Banshee’nin orijinal hikaye kitaplarına baktığımızda senin karakterinin geçmişiyle alakalı bazı güçlü ipuçları veriyor. Peki ya en baştaki gangster Rabbit ile olan ilişkin…
Rabbit ile olan ilişkim üçüncü bölüme kadar bilinmiyordu. Ve herkes de bu öyküleri okumuyor. Ama belli ki Rabbit kötü bir adam ve ondan sonra Lucas ve ben varız. Hikaye gittikçe fenalaşıyor.

Seks sahnelerinde çok cüretkar olabiliyorum

Peki eskiden komedi çizgi romanları ile ilgilendiğin doğru mu ?
Evet, komediyi çok seviyorum. Eğer model olacak kadar zayıf olmasaydım komedi gösterisi yapabilirdim. Eğer bir modelseniz seyirciyi kendini küçümseyen biri olduğunuza inandırmak çok zor oluyor. Bugün daha çok “ben gerçekten ateşliyim, biliyorum, ben bir modelim” diyebiliyorum. Umarım komedi yapmak için daha fazla şans bulabilirim. İkinci sezonda daha çok komik olayların ve şakaların olmasını umuyorum.

Seks sahnelerinde çok cüretkar olabiliyorum


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!