Seks hikâyelerinde İstanbul Londra ile yarışır

Güncelleme Tarihi:

Seks hikâyelerinde İstanbul Londra ile yarışır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 00:00

Köşe yazarı ve DJ. Oben Budak ilk romanı ‘Falan Filan’ı tamamladı. Şehirli bir kadının ağzından seks ve aşk maceralarını anlattığı romanında ağzınızı açık bırakacak fantezilerin yüzde 80’inin gerçekten yaşandığını iddia eden Budak kitabını ‘erotik-romantik’ olarak tanımladı .

Haberin Devamı

Son yıllarda köşe yazarlarının kendi yazılarını toplayarak çıkardığı kitaplara alışkınız. Siz neden bunu yapmayıp roman yazdınız?
- Herkesin beklediği bir şeyi yapmak istemedim. Roman yazmayı eskiden beri çok istiyordum. Dört yıl önce sonunun nereye gideceğini bilmeden ve kimseye söylemeden yazmaya başladım.
Romanınızın türü ne?
- Erotik-romantik. Kendi kendime bulduğum bir tür (Gülüyor).
Nedir bu yeni türün içeriği?
- Aşk… Hayatın içinden erotizm hikâyeleri de tatlı dokunuşlarla kitapta. Başkahramanım Bige 33 yaşında reklamcı bir kadın. Genç sevgilisini Cihangirli bir yoga hocasına kaptırıyor. Sonra büyük bir ayrılık acısı yaşıyor ve devreleri yakıyor. Eskisini unutup yeni bir sevgili bulmak için yola çıkıyor ama hayatı çıkmazlara giriyor.
Bige karakterinin yaşadıkları kendi hikâyeniz mi?
- Hayır ama keşke öyle renkli bir hayatım olabilse! Kendimi, bazı arkadaşlarımın başına gelenleri ve yurtdışında yaşadığım enteresan olayları bu kadının ağzından anlattım. Yüzde 80’i yaşanmış olaylar ama tabii kurgu bölümler de var.
Peki neden hikâyeyi bir erkeğin değil de kadının ağzından anlatıyorsunuz?
- Hayatım boyunca hep kadınlarla yaşadım. Önce annem ve arkadaşları… Sonra okuldaki arkadaşlarımın çoğu kadındı. Patronlarım da hep kadındı. Onların hikâyelerini dinleyerek büyüdüm. Roman yazma sanatı bildiğinle uydurduklarını birleştirmek üzerine kurulu değil mi? Ben de en bildiğimle başlamak istedim.
Karakterlerin arasında sanat ve basın dünyasından tanıdıklarımız var mı?
- Tabii var. Hatta belki sen de varsın Hakan! Bence kitabı iyice oku ve ona göre davran.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea573bf018fbb8f8799875

BİR SÜRÜ KADIN HAYATINI SAKLIYOR

‘Falan Filan’ 18 yaş üzerine hitap eden bir kitap mı?
- Hayır canım! İçinde öyle hardcore seks hikâyeleri yok. Her şeyi tadında anlattım. Sonuçta benim de hesap vermem gereken bir ailem var ve bütün hayatımı buna göre kurguluyorum. Ayrıca liseyi bitirmemiş kızlara ya da birkaç kadına aynı anda aşık olmuş adamların hikâyeleri dizi konusu oluyor. Onların yanında bu kitapta yazılanların lafı bile edilmez.
Kitaptaki ilginç hikâyelerden örnek verir misiniz?
- Bige bir gün iki erkekle aynı anda sevişmek için otel odasına gidiyor. Sonra bu erkekler birbirine ilgi göstermeye başlayınca oyun dışı kalıyor ve çok bozuluyor. Bir de Japon bağlama sanatı hikâyesi var.
Sekste kullanılan bir sanat mı?
- Evet, partnerini çok acayip şekillerde bağlıyor ve onun vücudunu tamamen etkisiz hale getirerek sevişiyorsunuz. Bir de Bige’nin masaj için eve çağırdığı masörle hayatının orgazmını yaşama hikâyesini söyleyebilirim.
Bige karakteri fazla rahat anladığım kadarıyla…
- Evet, rahat bir kadın. Çok erkekle yatıyor ama onunki bir arayış. Aslında günümüzde bir sürü kadın bunu yapıyor ama saklamayı başarıyor.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’DE POPOYA ŞAPLAK KURSU

Kitapta da köşe yazılarınızda da genelde seks ön planda. Nedir sizin seksle derdiniz?
- İnsanlar yapamadığı şeyleri daha çok yazarmış. İleri yaşlardaki yazarların seks hakkında yazması da bundan kaynaklanıyor olabilir. Daha renkli bir hayatım olsaydı o zaman belki seks yazmaz herkes gibi daha normal konuları yazabilirdim. Bir de Türkiye’de sekse hep bir tabu gibi bakılıyor. Aslında herkesin belirli normlar içinde rahatça yapması gereken bir şeyi çok fazla büyütüyoruz. Bu yüzden insanlar biraz daha normal algılasın istiyorum.
O zaman bunu yazan bir adamın aslında mutlu bir seks hayatı olmadığını anlıyoruz…
- Valla yok!
Köşe yazılarınızda da anlattığınız uç noktadaki seks hikâyeleri gerçekten yaşanıyor mu?
- Evet, çünkü haber kaynaklarım kendi arkadaşlarım. Öyle şeyler anlatıyorlar ki, gerçekten ağzım açık dinliyorum. Çok uç noktadaki hikâyeler en fazla Londra’da yaşanıyor. İstanbul ve Nişantaşı çevresi de seks hikâyeleri konusunda kısır değil. Almış başını gidiyor. Yarışır yani Londra ile.
Duyduğunuz hikayeler arasında sizi en şaşırtan hangisi?
- İngiltere’deki popoya şaplak kursları bana çok ilginç gelmişti (Gülüyor).

Haberin Devamı

AKIL SAĞLIĞIMI KORUMAK İÇİN ŞARKICILIKTAN VAZGEÇTİM

‘Oben’ gerçek adınız mı? Yoksa takma isim mi?
- Takma isim koyacak olsam bu ismi seçmezdim. Hatta adımla hayatım boyunca çok dalga geçildi. Belki o yüzden artık bana söylenenleri takmıyorum.
Gazeteci olmak hep hayaliniz miydi?
- Hayır, şarkıcı olmayı istiyordum. Kocaeli Üniversitesi’nde işletme okurken Sertab Erener ile tanıştım. Sonra şan dersleri aldım. İşletmeyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdim. Bu sırada VJ’lik ile Ajda Pekkan ve Aşkın Nur Yengi gibi isimlere vokallik yaptım.
Sonra neden olmadı?
- Akıl sağlığını koruyan şarkıcı çok az. Bunları kaldıramayacağımı anladım. Ardından dergi dönemi geldi. Şimdi Habertürk’te yazıyorum. Kitap sonrası müziğe ara verdiğim dönemi hızlandırıp bir albüm çıkarmayı planlıyorum. Bir yandan da DJ’lik devam ediyor.

Haberin Devamı

AKCİĞER KANSERİNİ YENDİM
İyi bir yaşantım olduğunu kabul ediyorum ama bunun bir de görünmeyen tarafı var. Ben de ayrılıklar ve sorunlar yaşıyorum. 23-24 yaşlarında akciğer kanserini atlattım. Artık hayatımın değerini daha çok biliyorum. Şimdi hayatta hiçbir şeye çok takılmıyorum. Yani her şey benim için ‘Falan Filan’.

AŞIK OLACAĞIMI SANMIYORUM
Aşk tamamen bir illüzyon. Aşk yok diye düşünüyorum. Son iki yılda saçma sapan ilişkiler yaşadım. Bundan sonra bir daha aşık olacağımı sanmıyorum.

İSTEDİKLERİNİ SÖYLESİNLER
Biri bir ürün ortaya koyduğunda bazı insanların hemen çeneleri çalışıyor. Oysa bu konuşmalara harcadıkları enerjiyi kendilerine harcasalar bir noktaya gelecekler. Yerin dibindekiler tepedekilere dil uzatıyor. Bana da istediklerini söyleyebilirler. Ben romanımı gerçekten çok sevdim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!