Åžehzadeler'den ÅŸehit aileleri ve gazilere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Åžehzadelerden ÅŸehit aileleri ve gazilere ziyaret
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2017 12:53

Åžehzadeler'den ÅŸehit aileleri ve gazilere ziyaret

Haberin Devamı

MANİSA'da referandum çalışmaları kapsamında Türkiye Harp Malulü-Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş'ı ziyaret eden AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini şehit aileleri ve gazilere anlattı.
AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Türkiye Harp Malulü-Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş ve yönetimini ziyaret ederek gaziler ve şehit ailelerine cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. Halk oylaması çalışmalarına ilk olarak şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek başladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye'nin güçlenmesini istediklerini belirterek, "Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olabilmesi açısından, siyasi ve ekonomik istikrarı teminat altına alabilmek için, 16 maddelik anayasa değişikliğinin büyük bir çoğunlukla geçmesinin, ülkemizin yarınları adına büyük önem arz ettiğine inanıyorum. Türkiye düşmanlarını barındıran, onlara kol kanat geren ülkelerin bugün Türkiye'nin şerefli bakanlarına nasıl program yaptırmadıklarını, kendi devlet televizyonlarından bir kampanya yürüttüklerini de görüyoruz. 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması bir siyasi parti meselesi değil, kişilerin meselesi değil. Özellikle yaşanan son hadiselerin ardından farklı siyasi görüşe sahip vatandaşlarımız da kararlarını yeniden gözden geçirip, olumlu bir görüş beyan ediyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet' ilkesinin çok önemli olduğunu savunan Türkiye Harp Malulü-Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş, "Türkiye'nin her yeri ile bir bütün olduğunu, asla bir çakıl taşının dahi zayi olmasının mümkün olmadığını onunla birlikte tüm milletimiz hain 15 Temmuz darbe girişiminde de yapmış olduğu dik duruşla da bunu göstermiş oldu. Türkiye'nin bir Suriye, bir Irak olmaması için silah gücünün çok iyi olması ve doğru tarafta durması gerektiğini bilmesine inanıyoruz. Operasyonda kullanılan yerli silahlar sayesinde alınan başarıları görüyor, böylesine güçlü bir lider sayesinde yapıldığını biliyoruz. Son zamanlarda sınır bölgesinde ve sınır ötesinde yapılan operasyonların ne kadar başarılı olduğunu hep birlikte görüyoruz. Şahsi olarak da referandumun evet ile neticeleneceğine inanıyorum. Biz bu sistemle oluşan sorunların bundan sonra ki süreçte yeni sistemle olmayacağı düşüncesindeyiz" dedi.
   Â
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)
FOTOÄžRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!