Şehzadeler'den her gün 30 bin kişiye iftar

Güncelleme Tarihi:

Şehzadelerden her gün 30 bin kişiye iftar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 14:03

Şehzadeler'den her gün 30 bin kişiye iftar

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 27 Mayıs'ta başlayacak Ramazan ayında her gün 30 bin kişiye iftar vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Ramazan ayında belediye olarak yapacakları etkinlikler hakkında bilgi vermek için Taş Fabrika'da basın toplantısı düzenledi. Şehzadeler Belediyesi'nin kardeş şehri olan Bosna Hersek Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic ile beraberindeki heyet ile Şehzadeler Belediye meclis üyeleri de toplantıya katıldı.

Program hakkında bilgi veren Başkan Çelik, "Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının ruhunu ilçe halkımıza dolu dolu yaşatacağız. Bu yıl çeşitli noktalarda kuracağız iftar çadırlarımızla vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluşacağız. En büyük iftar soframız Cumhuriyet Meydanı'nda olacak. Ramazan ayı boyunca günlük 30 bin kişiye iftar vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca Cumhuriyet Meydanı'nda her gün iftardan sonra teraviye kadar çocuklarımıza yönelik etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Ramazan ayı boyunca her gün bir camimizde soğuk limonata ikramımız olacak" diye konuştu.

Başkan Çelik ayrıca, Ömer Faruk Altunağa, Orhan Çakmak, Mustafa Demirci, Agah Terzi, Kahraman Tazeoğlu gibi isimlerin ay içerisinde Manisalı vatandaşlar buluşup konser vereceğini, 18 Haziran 2017 Pazar akşamı Kuran-ı Güzel Okuma Dünya Birincisi Abdurrahman Sadien'in katılımıyla Kuran ziyafeti programının düzenleneceğini ifade etti.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!