Şehzadeler'den eski belediye başkanlarına vefa

Güncelleme Tarihi:

Şehzadelerden eski belediye başkanlarına vefa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 18:30

Şehzadeler'den eski belediye başkanlarına vefa

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında, ilçedeki iki parka vefa örneği olarak ilin eski belediye başkanları merhum Ertuğrul Dayıoğlu ile Zafer Ünal'ın isimlerinin verilmesi, oy birliğiyle kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi nisan ayı belediye meclis toplantısı, Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı. 23 maddenin görüşüldüğü toplantıda, belediyenin 2017 yılı faaliyet raporu AK Partili meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi. Ayrıca, AK Partili, MHP'li, CHP'li ve bağımsız meclis üyelerinin verdiği ortak önergeyle, Manisa'nın eski belediye başkanları merhum Ertuğrul Dayıoğlu ile Zafer Ünal'ın isimleri ilçedeki iki parka verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Kabul edilen önergelere göre, İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi'nin karşısında bulunan çocuk oyun parkına merhum Ertuğrul Dayıoğlu, Gençlik Parkı'na ise eski belediye başkanı Zafer Ünal'ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa'ya hizmet etmiş isimlere her zaman büyük bir vefa gösterdiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Belediye olarak her ikisinin ismini de Şehzadelerimizde yaşatalım ve gelecek nesillerimize aktaralım istedik. Böylece hem merhum Ertuğrul Dayıoğlu'nun hem de hayatta olan Zafer Ünal başkanlarımızın isimlerini ölümsüzleştirmiş olduk" dedi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!