'Şehr-i Ayıntab-ı Cihan' sohbetine davet

Güncelleme Tarihi:

Şehr-i Ayıntab-ı Cihan sohbetine davet
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 13:10

'Şehr-i Ayıntab-ı Cihan' sohbetine davet

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - ŞEHİTKAMİL Belediyesi tarafından 'Şehitkamil’de Şehr-i Ayıntab-ı Cihan', 'Antep Harbi Sonrası Bilinmeyenler ve Konuşulmayanlar' konulu sohbet programı düzenlenecek. Programa konuşmacı olarak katılacak olan araştırmacı- yazar Asım Mıhçıoğlu, resim ve belge ile Antep harbinde yaşananları anlatacak.
Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) 8 Mart saat 19.30’da düzenlenecek olan 'Şehitkamil'de Şehr-i Ayıntab-ı Cihan' üzerine sohbetler programının moderatörlüğünü Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar yapacak. Etkinliğe konuşmacı olarak katılacak olan Araştırmacı Yazar Asım Mıhçıoğlu, ‘Antep Harbi Sonrası Bilinmeyenler ve Konuşulmayanlar’ konulu sohbet programında katılımcıları bilgilendirecek. Araştırmacı Yazar Mıhçıoğlu, ayrıca resim ve belge ile Antep harbi sonrası yaşananların detaylarını katılımcılara anlatacak.
Tüm Gazianteplileri düzenlenecek etkinliğe davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Tarihimize ışık tutmak amacıyla düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz ‘Şehitkamil’de Şehr-i Ayıntab-ı Cihan’ sohbet programlarının bu haftaki konusu ‘Antep Harbi Sonrası Bilinmeyenler ve Konuşulmayanlar’ olacak. Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde 8 Mart saat 19.30’da düzenlenecek olan programa tüm halkımız davetlidir" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!