Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

Güncelleme Tarihi:

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 101. yılı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 17:31

- Vali Tuna, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uslu'nun ailesine ziyarette bulundu

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Haldun Uslu'nun ailesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Tuna, Türk milletinin içindeki vatan sevgisinin hiçbir zaman bitmeyeceğini ifade etti.

Şehitlerin hatıralarının her zaman canlı tutulacağını belirten Tuna, "Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Sizler, bize şehitlerimizin kutsal emanetisiniz. Her ne zaman bir derdiniz olsa devlet olarak kapılarımız sizlere sonuna kadar olacaktır" ifadelerini kullandı.

Garnizon Komutanı Hava Korgeneral Mehmet Şanver ise Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik saldırıların başarılı olamayacağını, halkın huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Şehit babası Adem Uslu da "Devletimiz ve milletimiz biz şehit ailelerine sahip çıkıyor. Türk milletinin birliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez" ifadelerinde bulundu.

Kur'an-ı Kerim okunan ve dua edilen ziyarette, Tuna tarafından aileye çiçek ve hediyeler verdi.

Ziyarete, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İlker, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, İl Müftü Vekili Orhan Tosun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ertuğrul Özkütük katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!