Şehitlere gönülden saygı

Güncelleme Tarihi:

Şehitlere gönülden saygı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 20:07

Haberin Devamı

BİSİKLET Gönüllüleri Birliği üyeleri, Bingöl’de meydana gelen terör saldırısını kınayarak şehitlere saygı için Çubuk’ta bayraklarla tur attı.
Sabah saatlerinde Ankara merkezden Çubuk’a hareket eden Bisiklet Gönüllüleri Birliği üyesi 27 bisikletli, 8. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliğinin yapıldığı alanı ziyaret etti. Çubuk Belediyesi tarafından kurulan ikram çadırında Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret eden grup üyelerine, Başkan Özden tarafından Türk bayrağı hediye edildi.

Çubuk'a 2.5 saatte ulaştılar

Sırtlarına Türk bayrakları asan bisikletliler, festival alanını tek sıra halinde turladı. Grup; Başkan Özden, belediye meclis üyeleri, polis ve zabıtaların da katılımıyla şehitler anısına saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu.
Vatandaşların da katıldığı törende konuşan Bisiklet Gönül Birliği Grubu Lideri Mustafa Yetiş, Ankara’dan bisikletleri ile yaklaşık 2,5 saatte geldiklerini söyledi. Her yıl katıldıkları festivale bu yıl buruk bir şekilde katıldıklarını anlatan Yetiş, ’’Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bütün milletimize ve ailelerine sabır diliyoruz. Bu yolculuğumuzu şehitlerimizin anısına yaptık. Her zaman olduğu gibi bu yıl da Çubuk Festivali'ne geldik. Sağ olsun Lokman Başkan bizi ağırladı. Alışverişimizi yaptık, şimdi dönüşteyiz. Sayın Başkanımız sağ olsun, bizi uğurluyor’’ dedi.
 Bisiklet Gönüllüleri Birliği üyeleri daha sonra bisikletlerin zillerini çalarak ilçeden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!