Şehitler Tepesi'ne ziyaretler devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Şehitler Tepesine ziyaretler devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 11:29

Şehitler Tepesi'ne ziyaretler devam ediyor

Haberin Devamı

Enver ALAS -Akın ÇELİKTAŞ / İSTANBUL (DHA) - BEŞİKTAŞ'taki terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesi'ne ziyaretler sürüyor. Kurtuluş Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, İstanbul Anadolu Yakası Ceza İnfaz Kurumları adına bir grup ceza infaz koruma memuru ile Türk Anneleri Derneği üyeleri, patlamanın olduğu yere karanfil bırakarak, şehitler için dua etti.

İlk olarak saat 10.20 sıralarında Kurtuluş Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci ve öğretmen ellerinde Türk bayraklarıyla Şehitler Tepesi'ne geldi. Öğrenciler ve öğretmenleri patlamanın olduğu yere kırmızı gül bıraktı. Burada bir açıklama yapan Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Gönül Buran acılarının büyük olduğunu belirtti. Buran "Allah memleketimize bir daha böyle bir acı göstermesin. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.

KURAN-I KERİM OKUNDU

Daha sonra aralarında Anadolu Adalet Sarayı Başsavcıvekili Uğur Seçkin, Cumhuriyet Savcısı Emin Cevahiroğlu'nun da aralarında olduğu İstanbul Anadolu Yakası Ceza İnfaz Kurumları çalışanları Şehitler Tepesi'ne geldi. Başsavcıvekili Uğur Seçkin, patlama noktasına çelenk bıraktı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından 44 şehit için dua edildi.

TÜRK ANNELER DERNEĞİ ÜYESİ KADINLAR KARANFİL BIRAKTI

Türk Anneler Derneği üyesi bir grup da patlama noktasına gelerek karanfil bıraktılar. Terörü lanetleyen bir basın bildirisi dağıtan grup, ardından şehitler için dua etti.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!