Şehitler için mevlit

Güncelleme Tarihi:

Şehitler için mevlit
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 16:17

Şehitler için mevlit

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen resmi törenin ardından şehitler için mevlit okutuldu.

Bodrum'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Belediye Meydanı'ndaki resmi törende, Atatürk Heykeline çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, buradaki konuşmasında

"Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve karşı oynanan oyunlarda ve saldırılarda, tüm şer odakları karşılarında bizleri bulacaklardır. Asla hain emellerine ulaşamayacaktır" dedi.

Türk polisinin ülke sınırları dışında da saygın bir yeri olduğunu ifade eden Candaş, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yılını kutlamaktan dolayı, büyük gurur ve mutluluk duyduklarını, polis teşkilatının görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğini vurguladı. Törende Polis Haftası konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Törene, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Yarımcısı Kemal Orman, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yavuz Bayram, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, gaziler, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Tören, emniyet araçlarının geçişi ile sona erdi.

Törenin ardından Cuma namazı öncesi şehitler için, Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camisi'nde mevlid-i şerif okutulup dua edildi. Cuma namazı çıkışında vatandaşlara gülsuyu ve mevlit şekeri ile lokma dağıtıldı. Vatandaşlar ve programa katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, emniyet mensuplarının polis haftasını kutladı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, program için görev alan Bodrum Müftülüğü, din görevlilerine günün anısına hediye verdi.

Osman URAS / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!