Şehitkamil'den spora destek

Güncelleme Tarihi:

Şehitkamilden spora destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 12:55

Şehitkamil'den spora destek

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, spora desteğinden ötürü beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerin takdirini topluyor.

Spora destek projesiyle okullarda sportif faaliyetlerin yaygınlaşmasına ve öğrencilerin spor alışkanlıkları kazanmasına destek veren Şehitkamil Belediyesi, teknik adamların ve öğretmenlerin takdirini kazanıyor. Şehitkamil Belediyesi'nin spor alanında yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kerem Balyemez, "Şehitkamil Belediyemiz, organize ettiği projeler, düzenlediği yarışmalar, okullara ve amatör spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımlarıyla spora ve sporcuya büyük destek veriyor. Bizlere verilen destekler ders içi faaliyetlerimize katkı sağlarken, sporcu öğrencilerimizin sosyalleşmesine, eğlenerek öğrenmelerine olanak sağlıyor. Ben bundan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nin kurumlar arası iş birliğiyle organize ettiği sportif organizasyonların ve projelerin spor alt yapısının gelişmesine katkı sağladığını belirten İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Erkan Çolak, "Sportif alanda verilen bu destekler, öğrencilerimizin düzenli spor alışkanlıkları kazanmasında büyük rol oynarken bir diğer yandan da okullarımızdaki spor alt yapısının gelişmesine katkı sağlıyor. Ben bu vesile ile bir beden eğitimi öğretmeni olarak tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarım adına Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!