Şehitkamil'de sertifika heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Şehitkamilde sertifika heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 10:58

Şehitkamil'de sertifika heyecanı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, Pirsultan İnternet Evi'nde bilgisayar kursuna katılan öğrenciler, 72 saatlik eğitimden ardından sertifikalarını aldı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından açılan Pir Sultan İnternet Evi'nde 2016- 2017 eğitim ve öğretim yarıyıl tatili boyunca ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik açtığı bilgisayar kursu yoğun ilgi gördü. Bilgisayar kullanım kursu kapsamında öğrencilere ilk olarak temel bilgisayar eğitimi verildi. Öğrencilerin daha da donanımlı olmasını için açılan kursa 72 saatlik eğitim verildi. Bilgisayar kullanım kursu kapsamında öğrenciler, Windows, World, PowerPoint ve doğru internet kullanımı konularında da eğitim aldı. Kurs sonunda yapılan sınav ile birlikte başarılı olan öğrencilere sertifika verildi.

Öğrencilerinin sertifika mutluluğuna ortak olduğunu dile getiren Pirsultan İnternet Evi Bilgisayar Öğretmeni İpek Kazaz, "Geçtiğimiz 2016- 2017 eğitim öğretimin yarıyıl tatili süresinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik 72 saatlik bilgisayar kursu eğitimi düzenledik. Eğitimlerimiz çok verimli geçti. Öğrencilerimize bilgisayar üzerinde bilmedikleri birçok şeyi öğrettik. 72 saatlik eğitimin ardından sınava hak kazananlar, devamsızlık yapmayanlar, sertifika almaya hak kazandılar. Bugün sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizle birlikte bu sevinci yaşıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!